Agenda

In dit overzicht vind je de activiteiten welke plaatsvinden in de winkel van Twee Ons Geluk. De workshops en kinderactviteiten vinden met grote regelmaat plaats. Heb je zelf een leuk idee stuur gerust een berichtje!

Wil je je opgeven voor een workshop / kinderactiviteit stuur naar een mailtje naar klantenservice@tweeonsgeluk.com. Je mag natuurlijk ook altijd langskomen in de winkel. Opgeven is voor iedere workshop verplicht. 

Zaterdag 29 februari 2020 kinderactiviteit
Leuke figuren knutselen met decopatch. Er zijn verschillende dieren van papiermache welke je kan gaan beplakken met verschillende kleuren papier. Zo krijg je een super leuk, uniek dier.

Na het knutselen (duurt ongeveer 1,5 uur) kan je bij Kwalitaria de Beuk patatjes met één saus naar keuze gaan smikkelen, inclusief drinken (keuze uit chocolademelk, fristi of roosvicee).

Je kunt kiezen uit 2 verschillende tijdstippen
10.30 uur of om 13.30 uur

Kosten bedragen € 10,00 inclusief patat en drinken.

Leeftijd 4 - 12 jaar

Graag bij het reserveren aangeven of het een jongen / meisje is en de leeftijd.

Reserveren kan in de winkel, telefonisch via 078-6471073 of via een Facebook bericht.

Deze leuke activiteit is in samenwerking met Kwalitaria de Beuk in Puttershoek.

Opgeven is verplicht. Stuur gerust een berichtje via Facebook / Instagram, via de mail of kom langs in de winkel. 
Zaterdag 7 maart 2020 Volwassen workshop
Maak nu zelf je leukste servies! Leuke teksten of afbeeldingen, zwart wit of kleur: jij bepaalt. Super leuk om als persoonlijk cadeau voor iemand te maken, maar nóg leuker om gewoon zelf te houden!

Met porselein stiften of verf ga je een thee set beschilderen. Deze bestaat uit 2 mokken, een schaaltje voor koek of chocola en een bakje voor theezakjes.
Tijdstip: 10.00 uur 
Prijs bedraagt € 30,00 per persoon. Dit is inclusief de thee set en alle materialen die je nodig hebt. Natuurlijk staat er ook koffie, thee en iets lekkers voor je klaar.
Donderdag 19 maart 2019 Workshop handletteren volwassenen
In samenwerking met Van-An een gezellige workshop Handletteren bij Twee Ons Geluk in Puttershoek. Heb je zin in een gezellige avond, meld je aan en doe mee! Ervaring is niet nodig! Uiteraard zorgen we voor lekkere hapjes en drankjes. Neem je vriendin, zus, moeder, collega of je lieve buurvrouw ook mee.
De kosten bedragen € 32,50 per persoon. De prijs is inclusief lekkere hapjes en drankjes, vrij gebruik van materialen en papier, kaarten, posters en paperbag. Daarnaast krijg je een goodiebag gevuld met leuke spullen.

Wat gaan we doen?
De trend van nu… handletteren.
Handletteren is eigenlijk ‘mooi’ schrijven. Teksten in een bijzonder handschrift, verschillende lettertypen en in een mooie compositie.

Tijdens een workshop gaan we aan de slag met je eigen meegebrachte quote. Op Pinterest kan je hele leuke ideeën vinden maar je mag natuurlijk ook zelf een verzinnen. Je kunt kiezen om deze op een paperbag, kaart of poster te gaan schrijven. Anne-Marie helpt je met de compositie, de lettertypes en de materialen.
Je kunt gebruik maken van diverse (brush) pennen en stiften. Er ligt voldoende papier om heerlijk te oefenen. Ook zijn er oefenbladen om met brushpennen te oefenen.
Er staat een goodiebag voor je klaar, met daarin materialen om direct aan de slag te gaan en om thuis heerlijk verder te gaan.
Je krijgt ook een code om met 15% korting in de webshop te shoppen bij Van-An.

Je hoeft geen ervaring te hebben. Het gaat om een gezellige avond met elkaar en creatief bezig te zijn. Leuk is, dat als je iets gevorderd bent, de workshop zich uitstekend leent om materialen uit te proberen. Doordat er meerdere soorten/ merken (brush) pennen zijn, kun je ze heel goed met elkaar vergelijken.

De workshops gaat door bij minimaal 4 personen. Er kunnen maximaal 6 personen meedoen aan de cursus. Aanmelden kan door te regeren op dit evenement, stuur een privé bericht via Facebook of stuur een mailtje naar Twee ons Geluk info@tweeonsgeluk.nl
of Van-An
info@van-an.nl. Graag ontvangen we het aantal personen, namen en je e-mailadres. Ook alleen ben je natuurlijk mééér dan welkom! Stoer!

De kosten bedragen € 32,50 per persoon. Het bedrag mag vooraf overgemaakt worden. Kosteloos annuleren kan 24 uur van te voren. Binnen 24 uur wordt er 50% teruggestort.

De avond begint om 19.30 uur. De workshop duurt tot 21.30 uur.
Zaterdag 2 mei 2020 én zaterdag 16 mei 2020 volwassen workshop
Tijdstip 10.00 uur
Deze hippe strandtas is een echte zomerhit. Je steelt zeker weten de show met jouw zelfgemaakte, unieke exemplaar. Maar je hoeft hem natuurlijk niet alleen voor het strand te gebruiken, je kunt er ook prima boodschappen mee doen!
Met lintjes, kant, bolletjesband en verf in vrolijke kleuren versier je een mooie rieten shopper helemaal naar je eigen smaak. In ongeveer 2 uur maak je een vrolijke "personal" shopper. 
Prijzen maken we z.s.m. bekend!
Wil je je opgeven voor een workshop / kinderactiviteit stuur naar een mailtje naar klantenservice@tweeonsgeluk.com. Je mag natuurlijk ook altijd langskomen in de winkel. Opgeven is voor iedere workshop verplicht. 
Verzendkosten

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 6,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact