Winkelmandje
Nog geen producten

Vanaf € 75,- gratis verzending binnen Nederland • Binnen 1-3 werkdagen verzonden • Ophalen mogelijk

Blog

Moederdag!

Moederdag!

Hoe laat jij je moeder op Moederdag weten dat je haar waardeert? Twee Ons Geluk geeft je maar liefst 15 tips voor leuke activiteiten en cadeaus. Lees nu de blog en shop op tijd de leukste cadeautjes, gewoon hier!

Lees verder
Wie is jouw Valentijn?

Wie is jouw Valentijn?

Valentijnsdag. We vieren de liefde en elkaar! Een dag waarop we elkaar extra aandacht geven met bloemen, kaarten of een cadeautje. Dit hoeft niet alleen met je geliefde te zijn. Wie stuur jij een blijk van liefde en waardering? En hoe doe je dit? In deze blog lees je 10 tips met wat je kunt doen en geven voor Valentijnsdag!

Lees verder
It's beginning to look a lot like Christmas

It's beginning to look a lot like Christmas

Kerst staat voor de deur, en wat is er nu mooier dan deze feestelijke dag doorbrengen met je dierbaren? Of het nu sneeuwt, regent of de zon schijnt, samen dingen doen brengt vreugde bij jong en oud. In deze blog delen we tien leuke activiteiten om de dag onvergetelijk te maken.

Lees verder
Sinterklaas is weer in het land! Feest of cadeautjes stress?

Sinterklaas is weer in het land! Feest of cadeautjes stress?

Sinterklaas en zijn pieten zijn druk bezig met het voorbereiden van hun reis naar Nederland. Het komt steeds dichterbij. Zaterdag 18 november 2023 komen zij aan in Gorichem. En daarmee komt ook Sinterklaasavond in zicht. En niet te vergeten het schoen-zet-festijn. Dan is het feest voor de kinderen! Snoepgoed, een heleboel gezelligheid en een leuk cadeau. En daar wringt dus die schoen... want wat doe je daarin? En wat voor origineels stop je dit jaar in de zak voor je kids, maar ook voor je man/vrouw of opa en oma die wellicht dit feest ook meevieren?

Lees verder