Veiligheid & Privacy

Privacybeleid

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Twee Ons Geluk. Je dient je ervan bewust te zijn dat Twee Ons Geluk niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Twee Ons Geluk respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Afhandelen van een bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan ook aan onze bezorgdienst geven om de bestelling te laten bezorgen, dit zijn je naam, adres en e-mailgegevens. Het telefoonnummer wat je opgeeft bij je bestelling gebruiken wij alleen als dat nodig is voor een wijziging in de bestelling.
Wij krijgen informatie over de betaling van je bank of creditcardmaatschappij.
Wij zijn wettelijk verplicht je betaalgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres zeven jaar te bewaren voor de belastingdienst.

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt (zoals privéberichten via social media, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Twee Ons Geluk of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@tweeonsgeluk.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Twee Ons Geluk verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling voor een snelle verwerking van je order
  • Het afhandelen van jou bestelling 
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is met betrekking tot je bestelling
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken voor het maken van een verlanglijstje
  • Om goederen bij je af te leveren
  • Analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren
  • Verwerkt persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Twee Ons Geluk neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Twee Ons Geluk) tussen zit. Twee Ons Geluk gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

  • Cookies
    Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Twee Ons Geluk of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.
  • Google Analytics
    Het bijhouden van de zoekresultaten / en het gedrag van onze bezoekers meten.
  • Webshopsysteem
    Het bijhouden van ons klantenbestand, inzicht in orders, betalingen en status van onze verstuurde producten. Deze software dient ook als CMS bestand voor onze webshop.
  • My Parcel / PostNL
    Voor het verzenden van de bestellingen naar het opgegeven afleveradres.
  • Mailchimp
    Voor het maken en versturen van nieuwsbrieven, je dient zelf aan te geven of je de nieuwsbrief van Twee Ons Geluk wilt ontvangen. Je kunt ten alle tijden de nieuwsbrief afmelden.
  • Mollie
    Afhandeling voor digitale betalingen via ons webshop systeem.
  • Paypal
    Afhandeling voor digitale betalingen via ons webshop systeem.
  • Izettle
    Afhandeling van betalingen in onze showroom
  • Accountant
    Het verwerken van onze administratie

Inzage en wijzigen van jouw gegevens
Indien je aan ons persoonsgegevens hebt verstrekt dan kan je deze te allen tijden inzien of laten verwijderen. Je kan contact opnemen met de klantenservice via onderstaande adresgegevens of door een e-mail te versturen naar info@tweeonsgeluk.nl.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van jouw browser.
Wij dienen wel rekening te houden met de wettelijke bewaarplicht van de Belastingdienst, zoals eerder vermeld.

Beveiligen
Twee Ons Geluk neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk heeft dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@tweeonsgeluk.nl

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Twee Ons Geluk
Sportlaan 3H
3299 XG  Maasdam
078-6471073
info@tweeonsgeluk.nl
KVK nummer 53824156

Aangepast per 1 mei 2018

Vanaf € 60,- GRATIS verzending
Anders:

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 4,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Gratis verzending vanaf € 75,-