Over Ons

Durf te dromen! 
Als klein meisje droomde ik van een eigen winkel met een ruimte om te knutselen. Dat is gewoon gelukt!!! Inmiddels geen klein meisje meer maar trotse mama van 2 jongens die ook net als mijn partner met grote regelmaat te vinden zijn in de winkel.  

Na lang dromen, hard werken is deze prachtige droom uitgekomen! Sinds september 2018 hebben wij een prachtige winkel in het mooie en gezellige winkelcentrum van Puttershoek, naast de Kruidvat en tegenover de AH. Een prachtige locatie waar ik super trots op ben.  

In november 2011 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan in Dordrecht om te starten met de webshop Babyshop @ Home.  
In januari 2015 is Babyshop @ Home omgetoverd naar Twee Ons Geluk, toen is het écht begonnen. Een super mooie stap waar ik nog steeds zo blij mee ben. Waar ik dag en nacht van geniet. Geniet van de kleine dingen, de maken alles zoveel mooier. Daarnaast geniet je nooit alleen. Je hebt er altijd iets nodig. De lach van je kindje, de bos bloemen op tafel, je knappe vent die het eten voor je kookt én natuurlijk de mooie winkel waar je zoveel leuks kan kopen.  
 
Sinds september 2018 hebben we de mooie winkel in Puttershoek. De sfeer van de webshop is meegaan naar de winkel. De houten uitstraling die we al sinds 2011 in de webshop is nu ook te vinden in de winkel.  

Leuke cadeautjes voor kinderen en volwassenen, delicatesse, mooie sieraden en kinderkleding in maat 50 – 152. Voor ieder wat wils. Een winkel waar je lekker kan komen snuffelen en steeds weer wat nieuws kan vinden.  De kinderen kunnen lekker spelen, terwijl mama / papa rustig rondkijken in de winkel. 

In de winkel is er ruimte voor een grote tafel, waar nu met regelmaat leuke workshops voor volwassenen, kinderactiviteiten én kinderfeestjes plaatsvinden.   

Whoeehoeeee de sleutel in ontvangst genomen!! Nu gaat het grote avonuur écht beginnen. 

Een paar minuten voor de opening. Zoooo spannend, ik was zoooo zenuwachtig! Er stonden buiten allemaal mensen te wachten om de winkel te komen bekijken. Wauuwww. 

Inmiddels staat de winkel een stuk voller en hebben we heel veel meer moois in de winkel. Spring in de auto en kom al het moois bewonderen. Én kopen natuurlijk! Ik hoop je snel te ontmoeten in de winkel. 

Vrolijke groet!

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact