Over Ons

Hé wat leuk dat je langskomt in de webshop van Twee Ons Geluk! Twee Ons Geluk is een webshop voor de (aanstaande) mama en haar kindjes. Sinds september 2018 is de winkel geopend in het winkelcentrum in Puttershoek. Hoe gaaf is dat!! Enorm trots dat begrijp je wel. Nu niet meer alleen vele leuke producten voor de kleintjes, maar ook voor de grotere kindjes. Kleding van maat 50 - 152, cadeautjes voor jong en oud én ook hele leuke handgemaakte armbandjes en verse thee vind je in de winkel. Kom je gezellig langs? 

Ook online blijven we natuurlijk actief. Er wordt hard gewerkt om alle producten die in de winkel binnen komen, ook online te plaatsen. Zo wordt het online winkel bij Twee Ons Geluk nog leuker. 

Wie zijn wij? Ik ben Marieke en heb een lieve man Ferdinand, de liefste natuurlijk! Samen hebben we 2 jongens, van op dit moment 2 en 5 jaar oud.  Van jongs af aan droomde ik van een eigen winkel. Als klein meisje verkocht ik, met veel plezier, al schoenen in de schoenenwinkel van mijn opa en oma, dus dat kan dan natuurlijk niet anders. Na het schrijven van een mooi plan ben ik in 2011 de webshop Babyshop @ Home begonnen. Kleintjes worden groot en zo ook Babyshop @ Home. De naam paste niet meer bij mij en ik wilde verder. Het was een echte hobby naast mijn werk, zodat ik iets voor mezelf had. Ik was klaar voor de grote stap en het echte werk.

In januari 2015 is Babyshop @ Home omgetoverd naar Twee Ons Geluk. Een super mooie stap, waar ik nog steeds zo blij mee ben! Waar ik dag en nacht van geniet.  Geniet van de kleine dingen, die maken alles zoveel mooier. Daarnaast geniet je nooit alleen. Je hebt er altijd iets bij nodig. De lach van je kindje, de bos bloemen op tafel, je knappe vent die het eten voor je kookt én natuurlijk de mooie webshop waar je steeds je bestelling plaats.

Een webshop waar je kan genieten van de mooiste producten. Iedere keer weer wat nieuws, iedere keer weer nieuwe kleuren. De persoonlijke sfeer, net als in een winkel, maar dan vanaf de bank thuis. Heb je vragen, mag je natuurlijk altijd een e-mail of een WhatsApp sturen, bellen kan ook.  

De gezelligheid op Facebook en Instagram. Twee Ons Geluk, is geen robot maar gewoon mensen. Zoals jij en ik. De mailtjes worden persoonlijk verstuurd en beantwoord. Je bestelling wordt altijd leuk ingepakt en met zorg verstuurd. Zodat niet alleen het bestellen een feestje is maar ook het ontvangen. 

Kom je ook de gezelligheid opzoeken op Facebook en Instagram? Dan mis je ook de leuke producten niet, aanbiedingen en andere leuke nieuwtjes.
Heb je vragen of wil je meer weten over mij en mijn gezin mag je natuurlijk altijd een mail sturen naar klantenservice@tweeonsgeluk.nl

Heel veel shopplezier, zowel online als offline! 

Zomaar wat leuke berichtjes van klanten

Dag Marieke,
Dank voor je persoonlijke mail. Die zijn zeldzaam tegenwoordig.
Hartelijke groet, 
Cynthia

Super! Iedereen was erg enthousiast dus heb je website flink gepromoot :).
Bedankt voor de service! 
M.v.g. Inge
 
Hallo Marieke,
Dat is echt heel jammer maar dat vind ik toch wel erg lang gaan duren.Ik ga in de tussentijd wel op zoek naar wat anders maar hou me svp toch op de  hoogte als ze er weer zijn. Ik wil je bedanken voor de service (jij kan er ook niks aan doen) en je complimenten maken over je persoonlijke aanpak. Dat maakt Twee Ons Geluk een zeer plezierige webshop!
Groetjes en fijn weekend nog,Odette

Hoi Marieke!Het is zeker in goede orde ontvangen! Wat een gave spullen zijn die spullen van done by deer toch he!!En ik moet zeggen dat ik je persoonlijke berichten op facebook ook erg leuk vind!! Volgens volg jij echt je hart en doet waar je heel gelukkig van wordt!! Dat doe je goed!!
Fijne avond nog!Liefs Martine

Op Facebook vind je nog meer berichten / recensies van klanten. 
Tekst is aangepast op 21 oktober 2018
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Kika Beren | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact