Over Ons

Hé wat leuk dat je langskomt in de webshop van Twee Ons Geluk! Twee Ons Geluk is een webshop voor de (aanstaande) mama en haar kindjes. Een webshop vol mooie artikelen voor in de babykamer en kinderkamer, maar ook het speelgoed en vrolijke feestartikelen mogen zeker niet ontbreken.

Samen met de kleine directeur, die maar al te graag mee helpt in
de showroom in Maasdam. 

Ik ben Marieke en heb een lieve man Ferdinand, de liefste natuurlijk! Samen hebben we 2 jongens, van op dit moment een jaar en 4 jaar oud.  Van jongs af aan droomde ik van een eigen winkel. Als klein meisje verkocht ik, met veel plezier, al schoenen in de schoenenwinkel van mijn opa en oma, dus dat kan dan natuurlijk niet anders. Na het schrijven van een mooi plan ben ik in 2011 de webshop Babyshop @ Home begonnen. Kleintjes worden groot en zo ook Babyshop @ Home. De naam paste niet meer bij mij en ik wilde verder. Het was een echte hobby naast mijn werk, zodat ik iets voor mezelf had. Ik was klaar voor de grote stap en het echte werk.

In januari 2015 is Babyshop @ Home omgetoverd naar Twee Ons Geluk. Een super mooie stap, waar ik nog steeds zo blij mee ben! Waar ik dag en nacht van geniet.  Geniet van de kleine dingen, die maken alles zoveel mooier. Daarnaast geniet je nooit alleen. Je hebt er altijd iets bij nodig. De lach van je kindje, de bos bloemen op tafel, je knappe vent die het eten voor je kookt én natuurlijk de mooie webshop waar je steeds je bestelling plaats.

Een webshop waar je kan genieten van de mooiste producten. Iedere keer weer wat nieuws, iedere keer weer nieuwe kleuren. De persoonlijke sfeer, net als in een winkel, maar dan vanaf de bank thuis. Met grote regelmaat staat de chat aan. Heb je vragen of wil je advies druk dan op de knop zodat ik je met alle liefde en plezier kan helpen.

De gezelligheid op Facebook en Instagram. Twee Ons Geluk, is geen robot maar gewoon mensen. Zoals jij en ik. De mailtjes worden persoonlijk verstuurd en beantwoord. Je bestelling wordt altijd leuk ingepakt en met zorg verstuurd. Zodat niet alleen het bestellen een feestje is maar ook het ontvangen. 

Sinds augustus 2017 is er een mooie showroom in Maasdam. Hier kun je je bestelling afhalen en de producten in het echt bekijken en aanraken. Je bent van harte welkom aan de Sportlaan 3h in Maasdam. Kijk voor de actuele openingstijden op de website, deze kunnen nog wel eens afwijken.

Kom je ook de gezelligheid opzoeken op Facebook en Instagram? Dan mis je ook de leuke producten niet, aanbiedingen en andere leuke nieuwtjes.
Heb je vragen of wil je meer weten over mij en mijn gezin mag je natuurlijk altijd een mail sturen naar info@tweeonsgeluk.nl.

Heel veel shopplezier! 

Zomaar wat leuke berichtjes van klanten

Dag Marieke,
Dank voor je persoonlijke mail. Die zijn zeldzaam tegenwoordig.
Hartelijke groet, 
Cynthia

Super! Iedereen was erg enthousiast dus heb je website flink gepromoot :).
Bedankt voor de service! 
M.v.g. Inge
 
Hallo Marieke,
Dat is echt heel jammer maar dat vind ik toch wel erg lang gaan duren.Ik ga in de tussentijd wel op zoek naar wat anders maar hou me svp toch op de  hoogte als ze er weer zijn. Ik wil je bedanken voor de service (jij kan er ook niks aan doen) en je complimenten maken over je persoonlijke aanpak. Dat maakt Twee Ons Geluk een zeer plezierige webshop!
Groetjes en fijn weekend nog,Odette

Hoi Marieke!Het is zeker in goede orde ontvangen! Wat een gave spullen zijn die spullen van done by deer toch he!!En ik moet zeggen dat ik je persoonlijke berichten op facebook ook erg leuk vind!! Volgens volg jij echt je hart en doet waar je heel gelukkig van wordt!! Dat doe je goed!!
Fijne avond nog!Liefs Martine

Op Facebook vind je nog meer berichten / recensies van klanten. 
Tekst is aangepast op 11 augustus 2017
Vanaf € 60,- GRATIS verzending
Anders:

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 4,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Gratis verzending vanaf € 75,-