Winkelmandje
Nog geen producten

Vanaf € 75,- gratis verzending binnen Nederland • Binnen 1-3 werkdagen verzonden • Ophalen mogelijk

Over Ons

Wat leuk dat je hier aan het rondkijken bent!

Mijn naam is Lisa Mudde, ik ben 26 jaar en sinds september 2021 gelukkig getrouwd. Ik ben dol op dieren, de natuur, lekker eten en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Sinds kort mag ik mij de trotse eigenaresse van Twee Ons Geluk noemen. Gek hoe je leven soms loopt... ik had me een jaar geleden niet voor kunnen stellen dat ik hier zou staan.

Ik heb de afgelopen drie jaar bij een hypotheekadviseur gewerkt. En hoewel ik dit met veel plezier deed paste het werk toch niet helemaal bij mij, waardoor ik me soms afvroeg of er een baan zou zijn waar ik echt mijn voldoening uit kon halen. Een baan waarbij ik elke dag zin zou hebben om weer aan de slag te gaan. Nu heeft iedereen weleens mindere dagen, maar ik geloof dat als je doet waar je passie voor hebt, dan heeft elke dag iets moois of motiverends.

In mijn (schoon)familie zitten veel ondernemers. Schippers (zo ook mijn man), een schoenmaker, een fietsenmaker, mijn vader heeft zijn eigen transportbedrijf en zo zijn er nog genoeg anderen binnen mijn familie die iets voor zichzelf doen. Ik ben er mee opgegroeid en kom er steeds mee in aanraking en dat heeft er bij mij wel voor gezorgd dat het ondernemerschap altijd een keuze is geweest. Wil je iets heel graag? Dan ga je er keihard voor werken om dat mogelijk te maken.

Via een goede vriendin van mij kreeg ik te horen dat de voormalige eigenaresse wilde stoppen met Twee Ons Geluk en een nieuwe eigenaresse zocht. Zo is het balletje gaan rollen en staan we waar we nu staan.

Ik ben een overdenker, iemand die snel gestresst kan raken. Ik had nooit verwacht dat ik dit zou doen. Maar ik kon het niet voorbij laten gaan. Zo een mooie kans. Helemaal omdat ik zelf altijd zo blij wordt van zulk soort winkels waar ze allerlei verschillende producten verkopen. Ik moet er dan ook altijd even naar binnen om rond te snuffelen. En nu verkoop ik zelf die leuke producten! En wat vind ik het onwijs leuk om te doen! Ik wordt zo blij als er bestellingen binnen komen. Ik geniet er echt van als ik de pakketjes sta in te pakken. Dit is wat ik wil doen. Twee Ons Geluk geeft mij elke dag iets moois en ik hoop dat mijn producten, het pakketje dat de klant binnen krijgt, ook zorgt voor een mooi momentje. Dat alleen het openen van het pakketje al een klein feestje is.

Het is fijn als je huis, ook als je thuis voelt. Dit doe je onder andere met spulletjes waar je elke dag opnieuw weer blij van wordt. Ik kan zelf bijvoorbeeld zo genieten van mooie kaarsen die ik ’s avonds aansteek. Daarom besteed ik veel liefde en aandacht in het zoeken naar de mooiste producten om hiermee jou ook dat kleine beetje - twee onsjes - geluk te laten beleven.

Twee Ons Geluk heeft een uitgebreid assortiment met de leukste producten voor jong en oud. Producten om iemand cadeau te doen.

Verwen jezelf of een ander met de mooie producten die hier te vinden zijn. Neem een kijkje in de webshop om te zien wat voor leuks er allemaal is, het is te veel om op te noemen.

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje.

Veel shopplezier!

Wij zijn op zondag gesloten!

Beste bezoeker,

Hartelijk dank voor uw interesse in Twee Ons Geluk. De zondag zie ik als een rustdag. Daarom is de webshop vandaag gesloten. Ik zie u heel graag op een andere dag weer terug.

Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in de webshop. Ik sta dan met enthousiasme volledig voor u klaar.

Graag tot ziens!

Twee Ons Geluk