Ladies Night

In september bestaat de winkel alweer een jaar! Wat een prachtig jaar hebben we achter de rug. Op naar nog veel meer van deze mooie jaren.

De entree voor de ladies night is GRATIS!!!

Een grote droom is een koffiehoek in de winkel. Voor nu helaas niet mogelijk, maar voor een avond gaan we vast smullen van onze grote droom. En jullie mogen mee smullen, niet alleen figuurlijk maar vooral letterlijk SMULLEN!

Speciaal voor de ladies night hebben we een overheerlijk wafel en donuts over de top, gemaakt door Bakkerij de Koning uit Puttershoek. Een ding is zeker, de hele dag mag je niet snoepen maar dit is zooooooo heerlijk. Dit mag je jezelf echt gunnen, gewoon voor een keertje. 

Je hebt keuze uit een wafel of donuts. Ook zullen er verschillende warme dranken zijn en water / smaakwater. De warme dranken bestaan uit lekkere cappucino, warme cholademelk en (munt)thee. De prijs bedraagt € 8,95 per persoon voor drinken en een wafel of donut over de top.

Het is raadzaam om je plekje vast te reserveren. Zo weten we ook hoeveel wafels / donutsen we mogen bestellen bij de bakker. Uiteraard zullen we er een aantal extra bestellen maar op is op! 

Reserveren kan t/m 15 september 2019 via de website. Maak je keuze 
* donuts over de top
* wafel over de top
* ik kies op de avond zelf
en druk op de knop bestellen. 

Annuleren kan t/m zondag 15 september 2019. Dan ontvang je het gehele bedrag terug. Na die datum zullen we 50% van het bedrag in rekening brengen in verband met de gemaakte kosten van inkoop. 

In de winkel kan je ook reserveren, mocht je dat fijner vinden. Ook weer uiterlijk 15 september 2019.

Je betaalt dus GEEN entree prijs! Mocht je alleen willen winkelen ben je ook meer dan welkom! Vergeet ook je vriendinnen, collega's, zussen, mama's / oma's niet op de hoogte te brengen. 

Hoeksche Mama komt ook langs met een hele leuke actie! Binnenkort meer hier over, want ook dit wil je niet missen. "gewoon weer eens iets anders".
Style2Mar uit Puttershoek komt sieraden op verzoek maken. Wij verkopen haar sieraden al in de winkel, maar er is nog veel meer moois!

Ladies night woensdagavond 18 september van 19.00 - 21.00/21.30 uur. 
Twee Ons Geluk 
Winkelcentrum Puttershoek (naast de kruitvat)

€ 8,95
LET OP! De voorraad staat aangegeven tussen de prijs en knop winkelwagen. De levertijd bedraagt 1 - 2 werkdagen, tenzij anders staat vermeld bij het product.
Verzendkosten: € 0,-
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Kika Beren | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact