Winkel Puttershoek

De opening van de nieuwe winkel in het winkelcentrum Puttershoek is 19 september om half 10. Je bent van harte welkom!!

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Adres:
Winkelcentrum Puttershoek
Pieter Repelaerstraat 70
3297 BM  Puttershoek

GRATIS Parkeren

Wat een droom!!!! 1 september hebben we de sleutel gekregen van onze nieuwe winkel in het winkelcentrum van Puttershoek. Precies een jaar geleden kregen we de sleutel van het bedrijfspand in Maasdam. Daar hebben we een jaar geleerd, genoten en zijn we gegroeid om een mooie stap te nemen. Jaren hebben we gewacht op een mooi pand in het centrum in Puttershoek. We waren er helemaal klaar voor en toen ging de telefoon. Zo mooi, zo blij! 

De winkel is groter dan de ruimte in het bedrijfspand. We hebben daarom besloten ons assortiment verder uit te breiden. De kleding is niet alleen voor baby's maar ook voor de grotere kindjes. Er zijn nu verschillende merken te verkrijgen vanaf maat 56 t/m 152. Ook voor de mama's zijn er hele mooie sweaters en jurken te verkrijgen en voor de papa's stoere shirts. 

Naast kleding zijn er ook hele leuke cadeau artikelen te verkrijgen voor klein en groot. Net weer even wat anders dan anders. 

Twee Ons Geluk is dé winkel waar je heel veel moois kan vinden. Zie je iets leuks op Instagram, dan heb je grote kans dat je het Twee Ons Geluk in de winkel vindt. We blijven zoeken naar de mooiste producten uit de regio maar ook uit andere landen. Zo is het keer op keer weer een verrassing als je komt winkelen. 

Naast de mooie producten zijn er ook verschillende workshops of komen lieve datum hun eigen product promoten. Voor de workshops kun je je opgeven via de mail of in de winkel. 

Agenda:
Woensdag 19 september
Half 10 opening winkel Puttershoek
Openingsweek 19 september - 22 september met mooie aanbiedingen. 

Zaterdag 29 september
Style2Mar is heel bekend op Instagram met haar armbandjes. Wij zijn heel blij en trots dat wij haar producten mogen verkopen in de winkel. Zaterdag komt ze armbandjes in de winkel maken. Zoek je een speciaal armbandje, dan gaat ze dat speciaal voor jou maken. Kom je gezellig langs? 

Woensdag 3 oktober
Workshop Handletteren door Van-An uit Oud-Beijerland

Zaterdag 13 oktober 
Workshop Handletteren door Van-An uit Oud-BeijerlandVanaf € 60,- GRATIS verzending
Anders:

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 4,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Gratis verzending vanaf € 75,-