Winkel Puttershoek

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur

Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Adres:
Winkelcentrum Puttershoek
Pieter Repelaerstraat 70
3297 BM  Puttershoek

GRATIS Parkeren

Wat een droom!!!! 1 september hebben we de sleutel gekregen van onze nieuwe winkel in het winkelcentrum van Puttershoek. Precies een jaar geleden kregen we de sleutel van het bedrijfspand in Maasdam. Daar hebben we een jaar geleerd, genoten en zijn we gegroeid om een mooie stap te nemen. Jaren hebben we gewacht op een mooi pand in het centrum in Puttershoek. We waren er helemaal klaar voor en toen ging de telefoon. Zo mooi, zo blij! 

De winkel is groter dan de ruimte in het bedrijfspand. We hebben daarom besloten ons assortiment verder uit te breiden. De kleding is niet alleen voor baby's maar ook voor de grotere kindjes. Er zijn nu verschillende merken te verkrijgen vanaf maat 56 t/m 152. Ook voor de mama's zijn er hele mooie sweaters en jurken te verkrijgen en voor de papa's stoere shirts. 

Naast kleding zijn er ook hele leuke cadeau artikelen te verkrijgen voor klein en groot. Net weer even wat anders dan anders. 

Twee Ons Geluk is dé winkel waar je heel veel moois kan vinden. Zie je iets leuks op Instagram, dan heb je grote kans dat je het bij Twee Ons Geluk in de winkel vindt. We blijven zoeken naar de mooiste producten uit de regio maar ook uit andere landen. Zo is het keer op keer weer een verrassing als je komt winkelen. 

Naast de mooie producten zijn er ook verschillende workshops of komen lieve dames hun eigen product promoten. Voor de workshops kun je je opgeven via de mail of in de winkel. 

 

De winkel van Twee Ons Geluk is gevestigd in het winkelcentrum van Puttershoek. Puttershoek is een gezellig dorp in de gemeente Hoeksche Waard. Woon je niet in de buurt, is het zeker een aanrader om in de auto te stappen. In de Hoeksche Waard is genoeg leuks te beleven om je een hele dag te vermaken. Binnen 20 minuten zit je in de grote steden Rotterdam, Dordrecht en Breda. In het winkelcentrum kun je GRATIS PARKEREN.

Zelfs met openbaar vervoer is de winkel makkelijk te bereiken. Bus 166 van Dordrecht of Rotterdam Zuidplein, de bushalte aan de Kastanjelaan is op nog geen 100 meter van de winkel.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Kika Beren | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact