Winkel Puttershoek

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Adres:
Winkelcentrum Puttershoek
Pieter Repelaerstraat 70
3297 BM  Puttershoek

GRATIS Parkeren

Twee Ons Geluk is dé winkel waar je heel veel moois kan vinden. Zie je iets leuks op Instagram, dan heb je grote kans dat je het bij Twee Ons Geluk in de winkel vindt. We blijven zoeken naar de mooiste producten uit de regio maar ook uit andere landen. Zo is het keer op keer weer een verrassing als je komt winkelen. 

De winkel van Twee Ons Geluk is gevestigd in het winkelcentrum van Puttershoek. Puttershoek is een gezellig dorp in de gemeente Hoeksche Waard. Woon je niet in de buurt, is het zeker een aanrader om in de auto te stappen. In de Hoeksche Waard is genoeg leuks te beleven om je een hele dag te vermaken. Binnen 20 minuten zit je in de grote steden Rotterdam, Dordrecht en Breda. In het winkelcentrum kun je GRATIS PARKEREN.

Zelfs met openbaar vervoer is de winkel makkelijk te bereiken. Bus 166 van Dordrecht of Rotterdam Zuidplein, de bushalte aan de Kastanjelaan is op nog geen 100 meter van de winkel.

Conceptstore
Het is mogelijk om als webshophouder, label of ontwerper een plank, rek of kast te huren. Een plank huren is al mogelijk vanaf € 25,00 exclusief btw per maand. Liever alleen een commisie afdragen, dat kan.

Leuk weetje! 
Dorp of stad maakt helemaal niets uit! Bij verschillende ondernemers verkopen we meer dan in de stad. 

Stuur een mailtje naar klantenservice@tweeonsgeluk.com voor meer informatie. Wie weet lig jij op korte termijn wel te pronken in de mooie winkel in Puttershoek. 

 

Een sfeerimpressie van de winkel

Verzendkosten

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 6,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact