Online Verlanglijstje


Je bent zwanger, het nieuws is nog niet rond of je bent al hebberig geworden van alle te leuke producten die je MOET hebben voor de baby! Zelf heb je al genoeg aan te schaffen en alles bij elkaar opgeteld, is dat zeker niet goedkoop. Maar je wilt nog meeeeeer!!

Maak een online verlanglijstje! Nee, dat is echt niet gek. In België is het zelfs heel normaal! Door het maken van een online verlanglijstje voorkom je dat je 30 pakjes in maat 62 krijgt (geloof me, dit gebeurt echt!) en dubbele cadeaus.

Op het verlanglijstje kun je aangeven wat je graag zou willen hebben! Denk maar eens aan de leuke lampjes van A Little Lovely Company, de lieve poppen van BigJigs, de zwart-witte hoeslakens van Mamakaart, de ultra zachte knuffels van Done by Deer, de fijne wasbare zwemluiers en nog zoooveel meer! Het is toch veel leuker om iets te krijgen waar je echt iets aan hebt en niet te vergeten wat jij ook vooral leuk vindt! Ga er goed voor zitten en neus lekker rond in de webshop.

Bovenaan zie je een "donkere" balk met registeren en inloggen. Als je voor de eerste keer een verlanglijstje maakt bij Twee Ons Geluk moet je je registeren. LET OP! De naam die je invult komt ook op het verlanglijstje te staan "verlanglijstje van .....(naam)". Volg de instructies, het wijst voor zich. 

Zodra je de gegevens hebt ingevuld ontvang je een link in de mail. Door op deze link te klikken activieer je je account. Met dit account kun je (op dit moment) alleen een verlanglijstje maken. Later zullen we dit gaan uitbreiden. Zodra je de link hebt geactiveerd, kom je weer terug in de webshop van Twee Ons Geluk.

De producten kun je nu gaan toevoegen aan je verlanglijstje door op het roze cadeau icoontje te klikken, naast de knop bestellen. Je verlanglijstje kun je steeds weer opnieuw aanvullen en/of aanpassen.

Onder "het verlanglijstje van .... (naam) zie je de link van je persoonlijke verlanglijstje. Via WhatsApp, Facebook, mail of welke manier je zelf wilt kun je de link delen, door deze te kopieren. 

Degene die een cadeautje besteld via de webshop, dient het bestelde cadeautje af te vinken zodat je het niet dubbel kan krijgen. Er kan gebruik gemaakt worden van de GRATIS inpakservice. 

Het verlanglijstje is niet alleen te gebruiken bij een geboorte maar natuurlijk ook bij een verjaardag of een ander feestje.

Heel veel plezier met het vullen van je verlanglijstje! En als er vragen zijn, stuur dan gerust een mailtje naar info@tweeonsgeluk.nl, of stuur een WhatsApp naar 06-23309048. Bellen mag natuurlijk ook altijd.

Vanaf € 60,- GRATIS verzending
Anders:

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 5,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Gratis verzending vanaf € 75,-