Thuisparty´s

Werken, boodschappen doen, eten maken, slapen... met andere woorden druk druk druk. Wie heeft dat nou niet tegenwoordig. Zit je net lekker op de bank roep je telefoon alweer en ga je appen met je vriendinnen en de social media nog even de nodige aandacht geven. 

Wees eerlijk... een paar uurtjes met vriendinnen kletsen, lekkere hapjes eten en shoppen is toch veel leuker. Pak snel je agenda en dan toch nog maar even de telefoon en spreek een datum af met ons en natuurlijk met een gezellige groep vriendinnen. 

De Thuisparty's zullen gegeven worden in de Hoeksche Waard, Drechtsteden en de Alblasserwaard. Buiten de Hoeksche Waard zijn we wel genoodzaakt kilometervergoeding te vragen en eventueel de kosten van de Kiltunnel. Voor de Thuisparty zelf berekenen we géén kosten. 

Heb je bepaalde wensen aan producten die je graag wilt zien kan je dit aangeven. Zoals je vast zult snappen kunnen we helaas niet alles meenemen hoe graag we dit ook zouden willen. 

De Thuisparty kan ook in combinatie met een Babyshower of een ander feestje gehouden worden. Geef dit aan in je mail en dan kunnen we alles samen doornemen. Zit je in tijdnood of is het niet je hobby maken wij ook nog lekkere hapjes klaar, uiteraard worden de kosten hiervan in rekening gebracht. 

Krijg je ook al de kriebels om lekker thuis in je eigen woonkamer te shoppen? Stuur snel een mailtje naar info@tweeonsgeluk.nl en dan gaan we snel een datum plannen om een gezellig ochtend, middag of avond af te spreken.

Vanaf € 60,- GRATIS verzending
Anders:

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 4,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Gratis verzending vanaf € 75,-