Showroom Maasdam

Sinds 2017 heeft Twee Ons Geluk een mooi pand aan de Sportlaan 3 H te Maasdam. Hier ben je van harte welkom om je bestelling op te halen die je via de website hebt geplaatst. 

Wil je graag de producten in het echt komen bekijken? Dat kan! Je bent meer dan welkom om de producten te bekijken en aan te raken.

Ben je je babykamer / kinderkamer aan het inrichten? Je hebt de mogelijkheid om behang te bestellen bij Twee Ons Geluk. Deze stalen liggen klaar in de showroom. Ook is er genoeg andere aankleding te verkrijgen voor de babykamer en de kinderkamer. Neem gerust de kleurenstaaltjes mee en je gaat met een mooi pakket naar huis. 

Op dinsdag en donderdag ben ik de gehele dag aanwezig tussen 10 - 16 uur. Op zaterdag ben ik aanwezig tussen 10 - 15 uur. Wil je liever een andere dag / tijd? Neem dan contact op via de mail info@tweeonsgeluk.nl of via telefoonnummer 06-23309048 zodat we een afspraak kunnen inplannen.

De showroom is te bereiken via de parkeerplaats van de Formido. Volg "P Kantoren" en dan kom je op het parkeerterrein van de kantoren. Twee Ons Geluk zit bij de 2e deur van het gebouw en dan op de 1e etage. Op de borden staan ook onze naam aangegeven. 

In de showroom staat een box, er is een wipstoel aanwezig, een kinderstoel en een leuke speelhoek. Kinderen zijn van harte welkom en zelf kun je rustig rond kijken. 

Zie ik je snel?! 

Vanaf € 60,- GRATIS verzending
Anders:

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 4,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Gratis verzending vanaf € 75,-