Showroom Hoeksche Waard

Sinds 2017 heeft Twee Ons Geluk een mooi pand aan de Sportlaan 3H te Maasdam (tussen Rotterdam en Dordrecht). Hier ben je van harte welkom om je bestelling op te halen die je via de website hebt geplaatst. 

Wil je graag de producten in het echt komen bekijken? Dat kan! Je bent meer dan welkom om de producten te bekijken en aan te raken. ER KAN ALLEEN AFGEREKEND WORDEN MET DE PIN, ER IS GEEN CONTANT GELD IN DE SHOWROOM. 

Ben je de babykamer of kinderkamer aan het inrichten? Bij Twee Ons Geluk zijn er unieke accessoires te verkrijgen. Denkend aan mooie dekens, overtrekken, kussens, babynestjes, hanglampen en nog veel meer moois. Ook heb je de mogelijkheid om behang te bestellen via Twee Ons Geluk. De mooie behangboeken liggen klaar in de showroom, deze staan niet op de website.  Neem gerust de kleurenstaaltjes, we helpen je graag bij het maken de juiste keuze.

Openingstijden:
Dinsdag tussen 9.30 - 16.30 uur
Donderdag tussen 9.30 - 16.30 uur
Zaterdag tussen 10 - 15 uur

Wil je liever een ander tijdstip of dag? MAAK DAN EEN GEZELLIGE AFSPRAAK. Je kunt contact opnemen via de mail info@tweeonsgeluk.nl of via telefoonnummer 06-23309048 zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Gewijzigde openingstijden

Zaterdag 23 december 
Geopend tussen 9.30 - 13.30 uur

Zaterdag 30 december 
GESLOTEN

De showroom is te bereiken via de parkeerplaats van de Formido. Volg "P Kantoren" en dan kom je op het parkeerterrein van de kantoren. Twee Ons Geluk zit bij de 2e deur van het gebouw en dan op de 1e etage. Op de borden staan ook onze naam aangegeven. 

In de gezellige showroom kan je kindje lekker spelen in de stoffen ballenbak of met andere leuke speelgoed in de speelhoek. Zo kan mama rustig rondkijken en genieten van haar thee / koffie. Voor de allerkleintjes is er een kinderstoel of ledikantje. De autstoel (Maxi Cosy) mag uiteraard gewoon op tafel gezet worden, mocht dat makkelijker zijn.  

Zien we je snel?! 

Vanaf € 60,- GRATIS verzending
Anders:

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 4,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Gratis verzending vanaf € 75,-