Showroom Hoeksche Waard

Openingstijden:
Dinsdag tussen 9.30 - 16.30 uur
Woensdag tussen 9.30 - 13.00 uur
Donderdag tussen 9.30 - 16.30 uur

Op de 1e en 3e zaterdag van de maand zijn we geopend van 9.30 - 13.00 uur

LET OP!
!!!! Woensdag 11 juli  zijn we geopend tot 12 uur !!!

In de zomervakantie (16 juli t/m 26 augustus) is de showroom op de WOENSDAGEN GESLOTEN.

Woensdag 22 augustus staat Twee Ons Geluk op de Feestweek in 's Gravendeel.

Liever op een andere zaterdag (of andere dag) langskomen is dat natuurlijk ook mogelijk, maak dan een afspraak!

Sinds 2017 heeft Twee Ons Geluk een mooi pand aan de Sportlaan 3H te Maasdam (tussen Rotterdam en Dordrecht). Hier ben je van harte welkom om je bestelling op te halen die je via de website hebt geplaatst. 

Wil je graag de producten in het echt komen bekijken? Dat kan! Je bent meer dan welkom om de producten te bekijken en aan te raken. ER KAN ALLEEN AFGEREKEND WORDEN MET DE PIN, ER IS GEEN CONTANT GELD IN DE SHOWROOM. 

Ben je de babykamer of kinderkamer aan het inrichten? Bij Twee Ons Geluk zijn er unieke accessoires te verkrijgen. Denkend aan mooie dekens, overtrekken, kussens, babynestjes, hanglampen en nog veel meer moois. Ook heb je de mogelijkheid om behang te bestellen via Twee Ons Geluk. De mooie behangboeken liggen klaar in de showroom, deze staan niet op de website.  Neem gerust de kleurenstaaltjes, we helpen je graag bij het maken de juiste keuze.

Wil je liever een ander tijdstip of dag? MAAK DAN EEN GEZELLIGE AFSPRAAK. Je kunt contact opnemen via de mail info@tweeonsgeluk.nl of via telefoonnummer 06-23309048 zodat we een afspraak kunnen inplannen.

De showroom is te bereiken via de parkeerplaats van de Formido. Volg "P Kantoren" en dan kom je op het parkeerterrein van de kantoren. Twee Ons Geluk zit bij de 2e deur van het gebouw en dan op de 1e etage. Op de borden staan ook onze naam aangegeven. 

In de gezellige showroom kan je kindje lekker spelen in de stoffen ballenbak of met andere leuke speelgoed in de speelhoek. Zo kan mama rustig rondkijken en genieten van haar thee / koffie. Voor de allerkleintjes is er een kinderstoel of ledikantje. De autstoel (Maxi Cosy) mag uiteraard gewoon op tafel gezet worden, mocht dat makkelijker zijn.  

Babyshower organiseren?!
Dat kan! Vanaf heden is het mogelijk om een babyshower te organiseren bij Twee Ons Geluk is de showroom. Samen met zussen / vriendinnen een gezellige ochtend, middag of avond aan tafel zonder dat je de mannen en kinderen uit huis moet sturen. Een gezellige ruimte die we leuk voor je versieren.

Het is mogelijk om een workshop te boeken om bijvoorbeeld een tashanger of armband te maken. 

Daarnaast is het ook mogelijk om jezelf te verwennen met een overheerlijke high tea of enkele losse hapjes en drankjes. 

Wil je liever zelf eten / drinken meenemen en er zelf een leuk feestje van maken, mag dat ook. Er is heel veel mogelijk. 

Mail voor meer informatie / voorwaarden naar info@tweeonsgeluk.nl. 

Zien we je snel?! 

Vanaf € 60,- GRATIS verzending
Anders:

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 4,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Gratis verzending vanaf € 75,-