Kinderfeestjes

Tijdens de corona periode is het niet mogelijk om een kinderfeestje te geven in de winkel. Super jammer! Ik mis de kindjes enorm. Maarrrr we hebben wel een andere leuke manier gevonden. Je leest er hier alles over. De producten voor het kinderfeestje kan je bestellen in de webshop.

--------------------------- 

Opzoek naar een kinderfeestje op locatie? Dat kan!! In de winkel van Twee Ons Geluk is het mogelijk om je kinderfeestje te organiseren. Je kunt van te voren kiezen uit verschillende knutselactiviteiten. 

De kinderfeestjes duren gemiddeld 1,5 - 2,5 uur. De jarige ontvangt een leuk cadeautje van Twee Ons Geluk en hij / zij mag op een versierde stoel zitten. Tegen het einde van het kinderfeestje krijgen de kinderen wat te drinken, mogen ze cake versieren én opeten natuurlijk. Met een grote lach op het gezicht verlaten de kindjes de winkel, inclusief het geknutselde object.

De kinderfeestjes worden gegeven op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Andere dagen kunnen eventueel in overleg, dit geldt ook in de vakantie. De winkel is op zondag en maandag gesloten. 

Wil je graag meer informatie over een bepaalde knutselactiviteit of wil je een kinderfeestje reserveren? Neem dan contact op via 078-6471073

Verzendkosten

Nederland

Brievenbuspost: € 2,95 / € 3,95
Pakketpost: € 6,95

Belgie & Duitsland

Brievenbuspost: € 5,95 / € 8,95
Pakketpost: € 8,95
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact