Nederland
Brievenbuspost: | € 2,95 / € 3,95 |
Pakketpost: | € 6,95 |
Belgie & Duitsland
Brievenbuspost: | € 5,95 / € 8,95 |
Pakketpost: | € 8,95 |
Een bakmix voor een heerlijke Appeltaart.
Ingrediënten
Tarwebloem, witte basterdsuiker
Benodigdheden:
500 gram appeltaart mix
250 gram boter
1 snufje zout
6 goudreinetten
30 gram rozijnen
2 theelepels kaneel
100 gram suiker (optioneel)
Bereidingswijze:
Kneed de appeltaart mix met de boter en een snufje zout en zet het deeg 30 minuten in de koelkast. Bestrijk de bodem van een taartvorm met wat boter en vul deze met ruim de helft van het deeg. Houd wat deeg apart. Neem als vulling de goudreinetten, snijd ze in stukjes/plakjes en beleg hier de bodem mee. Strooi er iedere keer wat suiker, kaneel en rozijnen tussen. Vorm van het overige deel reepjes en leg ze ruitvormig bovenop de taart, bestrijk ze met een ei. Bak de taart gaar in 60 minuten op 190°C.
Tip van de molenaar
Experimenteer eens met andere appels, voeg noten, zuidvruchten, custardpoeder of speculaaskruiden toe. Serveer de appeltaart desgewenst met opgeklopte slagroom.
Brievenbuspost: | € 2,95 / € 3,95 |
Pakketpost: | € 6,95 |
Brievenbuspost: | € 5,95 / € 8,95 |
Pakketpost: | € 8,95 |