Wasbare Zwemluiers

13-07-2015 om 09:29 uur

Ik ga op vakantie en neem mee... een tandenborstel, handdoeken, kleren, speelgoed, en... en... en... 

Ga je met je baby op vakantie heb je opeens een dubbele kofferbak nodig. Vooral die eerste vakantie! We gingen een weekendje weg maar had voor 2 weken meegenomen. Herkenbaar? 

Al had ik de wasbare zwemluier al in de webshop toch wilde ik hem perse een zwemboxer aan doen die ik cadeau had gekregen bij z'n geboorte. Dus naast een pak gewone luiers moest er ook een pak zwemluiers mee. 

Niet veel later gingen we weer wat daagjes weg. Een dag voor de vakantie kwam ik er achter dat z'n zwemboxer te klein was en ook aan het pak zwemluiers niets meer had. Nu alweer te klein! En nu? Ik was slecht ter been en kon dus niet zelf naar de winkel toe en m'n partner had er geen tijd voor.

Wat doe ik moeilijk? Ik heb een kast vol wasbare zwemluiers liggen. 

Zo hoefde ik geen pak zwemluiers te kopen en geen losse zwembroek, dat was al een leuke besparing want ik betaalde alleen de 10,95 voor de zwemluier in de webshop. (Uhh betaal jij die zwemluier? Je hebt hem in je eigen webshop! Jup, maar ik wil geen dief zijn van m'n eigen shop.)

De wasbare zwemluier is heel makkelijk te verstellen met de drukknoopjes en het klitteband. Zo maak je het helemaal passend voor je kindje. Hierdoor kan je ook lekker lang met de wasbare zwemluier doen want hij is te verstellen tussen de 4-15 kg. Dat is gemiddeld rond de 3 jaar.

Ondertussen is de kleine man alweer bijna 2 jaar en gebruik ik hem nog met plezier. De wasbare zwemluier zit nog steeds goed en ziet er ook na 1,5 jaar nog goed uit. Dat heeft me een hoop zwembroeken en weggooi zwemluiers bespaard.

Natuurlijk was er even stress toen hij voor het eerst in de wasbare zwemluier poepte. Helppppppp dacht ik. Stress was voor niets! Appeltje eitje.... met een billendoekje haal je de poep eruit. Afspoelen onder de kraan en je kan zo het zwembad weer in.

Met wassen hoef je thuis ook niet moeilijk te doen. De wasbare zwemluier kan met de gewone was mee gewassen worden in het wasmachine.

Een echte aanrader dus! De wasbare zwemluier is niet alleen veel goedkoper maar ook nog eens milieuvriendelijk. Ze zijn in verschillende prints te verkrijgen en die vind je hier.

Heb je er nog vragen over? Mail gerust naar Info@tweeonsgeluk.nl of bel / WhatsApp naar 06-23309048. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact