Ziek mannetje

10-02-2015 om 14:54 uur

Verkouden zijn we allemaal wel eens, niet lekker komt ook vaak genoeg voor. Paracetamol en hup we gaan weer verder. Maar als je kindje niet lekker is.....

Milan is net z'n papa. Die was vroeger altijd ziek. Astma en oorontsteking had hij al vrij snel na z'n geboorte. Gelukkig is het bij Milan niet zo erg. Maar als hij verkouden is heeft hij het gelijk goed te pakken. Eerst weken verkouden. Steeds denken dat hij weer ziek wordt maar dan toch op knappen. Maar er komt dan toch steeds weer een dag in die periode dat hij toch echt ziek is.

Het RS virus heeft Milan zelfs al 2x gehad en de 3e keer dat hij ziek was een koortsstuip waar hij te lang in bleef hangen en dus ook naar het ziekenhuis moesten.

Nu is het de 4e keer in 16 maanden dat m'n kleine boeffie ziek is. Gisteren hoge koorts, weet goed wat ik moet doen bij koorts maar nu was hij rond de 40 graden. Hij is nog nooit boven de 38,4  (met de koortsstuip) geweest. Milan heeft als hij ziek is juist altijd ondertemperatuur en zit meestal rond de 33 / 34 graden en zo moest ik toch een beetje slikken wat gaan we nu weer krijgen.

 

Voordat ik aan allerlei dingen kon denken was er "niets" meer aan de hand en was meneertje alweer aan het spelen met z'n auto's. Toch ging het de rest van de dag flink op en neer.

Vannacht maar weinig slaap want hij had het maar zwaar. Hoge koorts, hartje wat te keer gaat, huilen en hoesten klinkt als keelpijn en we mogen al helemaal niet in de buurt komen van z'n oortjes, zelfs z'n konijntje niet waar die normaal graag op ligt te slapen. Dus vanmorgen met de huisartsenpost contact gehad en mochten langskomen. Het is allemaal ontstoken en moeten goed Paracetamol geven. Niet over dan van de week naar de huisarts.

Had graag een antibiotica kuur gekregen maar dat doen ze niet meer alleen bij hoge nood. Laat m'n boeffie maar snel opknappen. Het enige voordeel wat ik me kan bedenken is dat hij nu weer lekker heel de dag komt knuffelen. Dat is anders niet stoer natuurlijk!

Straks het Opgroeiboek van Pauline Oud er weer bij pakken om de laatste paar dagen er in te schrijven. Hij is niet alleen grieperig maar sinds afgelopen dinsdag loopt hij los!!

Pauline Oud heeft verschillende invulboeken voor tijdens de zwangerschap, baby t/m Peuter en nog andere vrolijke invulboeken. 
Ben je fan van Woezel & Pip? Ze hebben sinds vorig jaar ook verschillende invulboeken voor je kindje en de oppas. 
Hou je niet van "standaard"?  Dan is het babyplakboek van uitgeverij Snor echt iets voor jou!

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact