Zelf bakken

03-02-2015 om 07:28 uur

Zelf maak je de lekkerste dingen!

Als je visite krijgt of je hebt zin in wat lekkers omdat het weekend is ga je dan naar de supermarkt of maak je zelf iets? Als je er voor kiest om zelf wat te maken ga je dan voor lekker makkelijk of liefst zo mooi en lekker mogelijk?

Sinds kort verkopen we de overheerlijke bakmixen van “100% Lekker By Janet” en ik kan je vertellen ze zijn ook écht lekker! De bakmixen zijn in verschillende soorten en smaken te verkrijgen. Kruidcake, (gevulde) speculaas, aardbeiencake of wat denk je van lekkere brownies?  Je kan het heel makkelijk houden door het beslag en de ingrediënten te kloppen en in de juiste bakvorm te plaatsen, in de oven en daarna op een bord af te laten koelen en aan te snijden. Niets mis mee want het is super lekker. 

Maar door kleine aanpassingen kan je het ook net wat mooier, leuker en dus stiekem ook wel lekkerder maken. 

Wat denk je van je beslag in de beslagkom te laten en zo in de oven te plaatsen? Kan dat? Ja zeker weten! De Beslagkom van IB Laursen kan zo met beslag en al de oven in. Niet alleen voor een lekker vers brood in het weekend maar ook voor een simpele cake. Een paar dagen voor de Kerst kreeg ik deze leuke en vooral lekker uitziende foto’s van een klant. 

Het leuke aan de beslagkom is dat je hem niet hoeft te verstoppen als de visite komt, daar is hij veels te mooi voor. Dus geef hem een mooi plekje in de keuken. Je kan de beslagkom ook gebruiken om leuke bloembollen in te zetten (idee van Pinterest) of andere leuke plantjes / bloemen. Heb je nog een veel leuker idee? Mail je foto dan naar info@tweeonsgeluk.nl ik ben heel benieuwd. Ze zijn in 5 verschillende kleuren te verkrijgen.

Heb je de mooie taartplateau’s al gespot? Die moet je echt zien.  Het taartplateau is er in verschillende kleuren dus voor ieder wat wilt. Voordat ik de webshop had maakte ik altijd mooie taarten versiert met marsepein. Nu komt het er helaas niet van. Helemaal nu ik niet lekker in m’n vel zit kom ik energie te kort om uren in de keuken te staan om te freubelen met marsepein en andere leuke taarten te maken. Dus helaas voor de visite is het tegenwoordig hier simpel. Maar simpel hoeft helemaal níet leuk te zijn! Als er visite komt zet ik het mooie taartplateau op tafel en zet er een taart of cake op, lekkere koeken of  chocolaatjes. Niemand die vraagt naar waar die lekkere marsepeintaart is maar krijg alleen maar leuke complimenten over het taartplateau. Ook weer opgelost! De taartplateau's zijn in 10 verschillende kleuren te bestellen. 

Heb je geen verjaardag is het ook leuk om het taartplateau te gebruiken ter decoratie. Zelf heb ik er paar weken geleden leuke bloembollen opgezet. De potjes ingepakt in cadeau papier en het stond super leuk. Had hier een foto van gemaakt maar m’n telefoon is kapot gegaan en ben dus ook al m’n foto’s kwijt, snik, waaronder deze. 

Je geliefde, lieve vrienden of je ouders die altijd voor je klaar staan verrassen met Valentijn? Maak een lekkere (hartige)taart in deze mooie 3-delige bakvorm set in de vorm van hartjes. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn want de vorm zegt al meer dan genoeg. De vormpjes zijn ook leuk om met chocolaatjes, nootjes chips op tafel te zetten met een verjaardag. Het ovale bord onder de roze bakset kan je natuurlijk ook bestelling in de webshop. De 3-delige bakset in de vorm van een hart is niet alleen in roze maar ook in het rood te verkrijgen. 

Je moet het gewoon zien, bestellen en daarna proeven. Mijn favoriet is de citroencake. Ben heel benieuwd wat jou favoriet gaat worden en hoe je het gaat bakken en "presenteren". Laat je het weten?  

Ben je nu ook helemaal verliefd aan het worden op dit mooie merk? Kijk dan ook zeker is bij de categorie in de keuken en woonkamer. Daar staat nog veel meer moois. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact