Workshop Handletteren

23-05-2018 om 12:19 uur

In samenwerking met Van-An een gezellige workshop Handletteren bij Twee Ons Geluk in Puttershoek. Heb je zin in een gezellige ochtend / middag, meld je aan en doe mee! Ervaring is niet nodig! Uiteraard zorgen we voor lekkere hapjes en drankjes. Neem je vriendin, zus, moeder, collega of je lieve buurvrouw ook mee?! De kosten bedragen € 32,50 per persoon. De prijs is inclusief lekkere hapjes en drankjes, vrij gebruik van materialen en papier, kaart, poster en paperbag. Daarnaast krijg je een goodiebag gevuld met leuke spullen. 

Wanneer
Woensdag 3 oktober 9.45 - 11.45 uur (inloop vanaf half 10)
Zaterdag 13 oktober 14.30 - 16.30 (inloop vanaf 14.15 uur)

Wat gaan we doen? 
De trend van 2018… handletteren. Handletteren is eigenlijk ‘mooi’ schrijven. Teksten in een bijzonder handschrift, verschillende lettertypen en in een mooie compositie.

Tijdens een workshop gaan we aan de slag met je eigen meegebrachte quote, op Pinterest kan je hele leuke ideeën vinden maar je mag natuurlijk ook zelf een verzinnen. Je kunt kiezen om deze op een paperbag, kaart of poster te gaan schrijven. Annemarie helpt je met de compositie, de lettertypes en de materialen.
Je kunt gebruik maken van diverse (brush) pennen en stiften. Er ligt voldoende papier om heerlijk te oefenen. Ook zijn er oefenbladen om met brushpennen te oefenen.
Er staat een goodiebag voor je klaar, met daarin materialen om direct aan de slag te gaan en om thuis heerlijk verder te gaan.
Je krijgt ook een code om met 15% korting in de webshop te shoppen bij Van-An. Bij Twee Ons Geluk ontvang je dat 15% korting op alle* producten in de showroom. Op kleding ontvang je 10% korting.

Je hoeft geen ervaring te hebben. Het gaat om een gezellige avond met elkaar en creatief bezig te zijn. Leuk is, dat als je iets gevorderd bent, de avond zich uitstekend leent om materialen uit te proberen. Doordat ik meerdere soorten/ merken (brush) pennen heb, kun je ze heel goed met elkaar vergelijken.

De workshops gaat door bij minimaal 4 personen. Er kunnen maximaal 8 personen meedoen aan de cursus. Aanmelden kan door te mailen naar info@tweeonsgeluk.nl, een privebericht via Facebook of een WhatsApp bericht naar

078-6471073. Graag ontvangen we het aantal personen, namen en je e-mailadres. Ook alleen ben je natuurlijk mééér dan welkom! Stoer!


Kosten
De kosten bedragen € 32,50 per persoon. Het bedrag mag vooraf overgemaakt worden. Kosteloos annuleren kan 24 uur van te voren. Binnen 24 uur wordt er 50% teruggestort. 

Mocht je een babyshower, vrijgezellenfeest of een gezellige middag met vriendinnen hebben, dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. We staan open voor leuke ideeën.

Waar
Twee Ons Geluk
Sportlaan 3H
3299 XG Maasdam
Je komt er via de parkeerplaats van de Formido. Je rijdt de parkeerplaats op, gaat rechtdoor. Je rijdt dan alsware tegen de muur op. Daar hangt een blauw bord met parkeren kantoren. Deze volg je. Je komt dan op een grote parkeerplaats. Twee Ons Geluk zit bij de 2e deur op de eerste etage.

 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact