Winkelen met je bedrijf

03-10-2020 om 18:53 uur

Vind je het ook zo moeilijk om het voor iedereen goed te doen, met een kerstpakket?! Dan is dit dé oplossing! In november en december is het mogelijk om een avond te reserveren om samen met je personeel te komen winkelen bij Twee Ons Geluk. Ideaal want je hoeft dus zelf niets te doen, alleen iedereen uit te nodigen. 

Op de avond zelf zorgen we voor extra producten, zowel voor de mannen als vrouwen. We kleden het extra gezellig aan, maar houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Per keer mogen we maximaal 10 mensen in de winkel. Als je meer dan 10 personen in dienst heb, kunnen we een dit uiteraard verdelen over de avond. 

Het bedrijf geeft aan voor welk bedrag personeel een kadobon mag uitzoeken. Stel dat dit € 35,00 is, dan maken we hiervoor een leuke bon voor. Personeel kan op het gemak rondkijken in de winkel. Zodra er leuke cadeautjes zijn uitgezocht kan dit afgerekend worden bij de kassa. Komt het bedrag boven de € 35,00 uit dan kan de persoon dit zelf bij betalen. 

Een leuke avond gegarendeerd! 

Op dit moment zijn de volgende avonden nog vrij:

Dinsdag 3 november
Donderdag 5 november
Vrijdag 6 november

Dinsdag 10 november 
Vrijdag 13 november

Dinsdag 15 november
Donderdag 17 november
Vrijdag 18 november

Dinsdag 24 november
Donderdag 26 november

Dinsdag 1 december
Donderdag 3 december

Dinsdag 11 december
Donderdag 13 december
Vrijdag 14 december

Maandag 21 december
Dinsdag 22 december
Woensdag 23 december

Minimaal 6 personen per avond met een besteding van minimaal 25 euro per persoon. Heeft je bedrijf minder personeel, neem dan zeker contact op zodat we kunnen kijken of we iets kunnen regelen. 

Heb je nog vragen en/of wil je graag een datum reserveren neem dan telefonisch contact op via 078-6471073 en vraag naar Marieke. Mailen naar

klantenservice@tweeonsgeluk.nl

mag natuurlijk ook. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact