Winactie Maart

09-03-2015 om 07:33 uur

De winnaar is geworden Esther den Edel. We hebben al contact gehad via Facebook. Gefeliciteerd en heel veel plezier met het draagconsult. 

In de winkel waar ik werkte heb ik veel draagdoeken verkocht. Voordat ik zwanger raakte wist ik dan ook al snel dat ik mijn kindje ook wilde gaan dragen.

Door mijn beenuitval tijdens de zwangerschap kon ik slecht lopen. Maar ik moest toch echt zelf naar beneden met Milan een keer per dag. Ik had de shelter van Lodger tijdens de zwangerschap in de opruiming gekocht. Dit kwam dan ook echt super van pas. In een klik had ik hem om en Milantje vond het fijn, zo fijn  dat hij na een halve minuut al sliep.

Na een paar weken kochten we een draagdoek, zelfs papa vond het fijn. Ben begonnen met een tricot doek en rond zijn 1e verjaardag heb ik mezelf verwend met een draagdoek van het merk Yaro.

Ik zou Milan graag op m'n rug willen dragen maar krijg het mezelf maar niet aangeleerd. Onwijs balen en om nu nog een consult te doen vind ik voor alleen datgene weer net te prijzig. Ik blijf het gewoon proberen.

Maaarrr woon jij in de buurt van Onstwedde dan kan jij een consult winnen bij Ivette van Buidelbaby. Lees hier het stukje over Ivette. 

"Hallo, mijn naam is Ivette, moeder van 2 vrolijke meiden van 1 en 2,5 jaar.

Sinds 2013 ben ik besmet geraakt met het draagvirus, en ben ik de opleiding tot draagconsulent gaan doen via het Instituut voor Hechting.
Inmiddels is cursus II ook al behaald, en blijf ik de passie voor dragen graag doorgeven!
Daarom doe ik ook graag mee aan deze leuke winactie! 
Je kan  in een gratis draagconsult winnen!
Binnen een straal van 15km rond Onstwedde zijn er geen reiskosten, daarbuiten zal ik reiskosten berekenen.
Je mag natuurlijk ook bij mij thuis afspreken, of we zoeken samen naar een geschikte locatie.
Tijdens het consult leer je de basisinformatie over het ergonomisch dragen, en zoeken we samen, naar de voor jullie, meest comfortabele draagwijze."

  

Like de Facebook pagina van Twee Ons Geluk en Buidelbaby. Waarom zou jij graag een consult willen winnen? Laat hier op de website of op Facebook een berichtje achter en wie weet!

De uitslag wordt 30 maart bekend gemaakt op social media en de website.

Neem ook eens een kijkje bij de jumpsuits op de onze website! Deze zitten lekker comfortabel voor je kindje, helemaal in de draagdoek of draagzak. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact