Winactie Januari

22-01-2015 om 20:20 uur

De winnaar is geworden: Karin van der Zwaan.

Eindelijk eindelijk! Veel later dan gepland maar hier is dan de beloofde winactie.

Vroeger heb je vast veel gespeeld met vouwblaadjes. Die gekleurde vierkante blaadjes. Tig pakjes hadden wij altijd in huis, je kon er niet genoeg van hebben. Kan niet wachten tot Milan wat groter is en we er samen mee kunnen spelen, knippen en vouwen.

Wat heeft dit nou weer met een winactie te maken zou je wel denken. Nou dit!

Ken je origami? Zo leuk! Mooie modellen vouwen van papier. In de webshop zijn ze te verkrijgen in kraanvogels en je kan ze overal voor gebruiken.

Zoek je nog een mooi decoratie stuk voor in de babykamer of de slaapkamer van je grotere kindje? Zin om lekker te knutselen met je kindje en wil je wel weer is wat anders dan het bootje en hoedje? Dat kan! Maak er een mooie mobile van of een ander mooi knutselstuk.

  

Maar dat niet alleen. Geef je met een verjaardag ook altijd een kaart met een mooie wens? Binnenkort een babyshower en zoek je nog iets ter herinnering aan de leuke middag? Geef je een kraamfeest óf een bruiloft en wil je een leuk gastenboek die net weer even iets anders is? Geef je een etentje en wil je een leuke verrassing op elke bord leggen? Gebruik de Good Luck Origami. 

Het vouwblok is in 3 verschillende kleuren te verkrijgen, koraal (roze), mosterd (geel) en mintgroen. Er zitten in totaal 50 vouwblaadjes in met een hele makkelijke gebruiksaanwijzing. 

Wil je kans maken op een van deze drie mooie vouwblokken doe dan mee met deze winactie?! Aan wie zou je graag een mooie vogel willen geven en met elke wens? Plaats hier onder je berichtje. Uiteraard mag je ook een reactie achter laten op Facebook en / of Twitter als je dat liever hebt. Tag de persoon aan wie jij de mooie wens wilt schrijven (zorg wel dat je ons volgt anders kunnen we geen contact met je opnemen als je gewonnen hebt) en wie weet ontvang jij het mooie Good Luck Origami in de kleur naar keuze. 

De actie loopt t/m zondag 1 februari 2015. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact