Winactie Februari

04-02-2015 om 19:39 uur

De winnaar is geworden Ida Philips. We hebben al contact gehad en kaartjes zijn onderweg. Heel veel plezier!

Jipieeee we gaan naar Bal-Enzo!!!! Nog wel even wachten hoor, we moeten nog aankleden en eten en dan gaan we weg. Dit kan je beter elke ochtend zeggen want ze zijn in een mum van tijd aangekleed en zelfs gegeten. Dit vertelde een vriendin pas en ik weet zeker, nadat ik dit hoorde,  dat dat vast en zeker vaker gebeurd. Hoe reageert jou kindje (s) als ze naar de grote speeltuin mogen?

Milan is nog te klein om te reageren, helemaal de eerste keer toen was hij net een jaar.  Maar hij heeft wel een papa....

Nog voordat we zwanger waren riep hij yesss dan kan ik eindelijk een keer naar Ballorig  (tegenwoordig Bal-Enzo) in Oud-beijerland toe. Helaas moest hij langer wachten maar eindelijk was het zo ver. Manlief vertelde dat niet dat we zwanger waren maar dat hij binnenkort naar Bal-Enzo kon. Jammer voor hem moesten we eerst bevallen en daarna moest ons mannetje toch echt eerst groeien.

Milan en manlief zijn rond dezelfde datum jarig en zo had ik als verrassing lekker spelen bij Bal-Enzo. Je had die ogen moeten zien! En dan vooral van manlief.... Wat hebben ze een plezier gehad en nog steeds want we duiken met enige regelmaat de ballenbak in.

In Oud-beijerland, Hoeksche Waard / Zuid Holland. Heb je een grote overdekte speeltuin. Wat een uitvinding. Bal-Enzo heeft niet alleen verschillende ballenbakken en klim toestellen maar ook springkussens, rodelglijbaan, trampoline (een hele grote), een circuit, grote driewielers en nog zoveel meer.

Je kan je er de hele dag vermaken. Niet alleen je kindje, je klimt natuurlijk zelf gewoon mee! Die telefoon kan je thuis ook wel weer gebruiken. Het is zo leuk om zelf ook mee te doen en lol te hebben.

Van het spelen krijg je dorst en misschien zelfs wel trek. Er is een grote keuken en naast de frisdranken en thee kan je ook een kan siroop kopen en wat fruit. Of wat denk je van poffertjes of zelfs patatjes. Er is keuze genoeg voor de hele dag.

Ben je op maandag t/m vrijdag voor 11 uur binnen dan betaal je maar 4 euro entree. Na 11 uur en in het weekend / feestdagen betaal je 6,50. Je betaalt alleen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. Voor meer informatie neem dan zeker een kijkje op de website.

Bal Enzo is niet alleen leuk om met papa en/of mama te spelen maar ook om een kinderfeestje te geven. Ze hebben verschillende arrangementen die je van te voren kan bespreken. Kijk gerust eens op de website zodat je alles rustig kan doornemen.

Wat ook leuk is om te weten is dat je naast Bal-Enzo ook kan lasergamen. Je hoeft dus helemaal de stad niet in maar het kan gewoon in Oud-beijerland. Kijk voor meer informatie op de website.

Jipiieee en nu mogen wij een vrijkaartje weggeven voor Bal-Enzo in Oud-beijerland. Doe je mee?

Wat moet je doen:
Like de Facebook pagina van Bal-Enzo en van Twee Ons Geluk. Schrijf onder het berichtje van de winactie op de Facebook pagina van Twee Ons Geluk waarom jij het vrijkaartje wilt willen. Uiteraard mag je hem ook iemand cadeau geven. Tag dan de naam van die persoon.

Óf
Volg de Twitter pagina van Bal-Enzo en van Twee Ons Geluk. Schrijf onder het berichtje van de winactie op de Twitter pagina van Twee Ons Geluk waarom jij het vrijkaartje wilt willen. Uiteraard mag je hem ook iemand cadeau geven. Tag dan de naam van die persoon.

Óf 
Laat een berichtje achter op deze pagina.  

De uitslag is 23 februari 2015.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact