Winactie via Boefjespost

26-11-2015 om 20:48 uur

Ben je zwanger en opzoek naar een tof geboortekaartje? Neem een kijkje bij Boefjespost en maak gelijk kans op een wasbare zwemluier van Twee Ons Geluk

"Mijn naam is Janita Dijkstra en ben de eigenaar van Boefjespost Geboortekaartjes.

Ik ben afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de kunstacademie in Groningen. Daarna ben ik meteen als zelfstandige aan het werk gegaan.

Toen mijn oudste zoon is geboren heb ik het geboortekaartje voor hem ontworpen. Dit vond ik erg leuk om te doen. Uit hobby ben ik toen meer ontwerpen gaan maken, maar ik deed er eigenlijk niet zoveel mee. 2,5 jaar later is mijn tweede zoon geboren. Vlak na zijn geboorte ben ik nog meer kaarten gaan ontwerpen en ben ik mijn webshop Boefjespost gestart. Dit is inmiddels 4 jaar geleden! Er is veel gebeurd in deze 4 jaar. De collectie is aanzienlijk uitgebreid en je kunt inmiddels helemaal zelf je kaartje zelf samen stellen in de kaarteditor!

Een van de eerste collecties was de serie ‘hip’. Dit zijn mooie, kleurige en eenvoudige kaarten met vooral dieren en harten erop. De kleurvlakken zijn groot en vaak fel van kleur. Vooral de olifantjes zijn erg populair! De kleuren zijn ook makkelijk aan te passen! Dat gebeurt dan ook vaak.

Ook een zeer populaire collectie zijn de geboortekaarten met karton achtergrond. Op de kartonprint staan mooie, elegante figuren als een kinderwagen, hobbelpaard of hertje. Deze afbeeldingen zijn bewerkt met een stempeleffect. Zo krijg je een mooie vintage uitstraling. Ook van deze abeeldingen zijn de kleuren naar wens aan te passen!

De allernieuwste collectie zijn de geboortekaarten met driehoekjes en hartjes. Deze kaarten zijn zeer eigentijds en hip. De kaarten hebben een zachte, lieve uitstraling door de lichte kleuren. De hartjes maken het geheel helemaal al. Eenvoudig, maar o zo mooi!!

Voor de kleine portemonnee hebben we de budget geboortekaartjes. De ontwerpen zijn hetzelfde, maar het formaat is kleiner 10x15 cm. Het zijn enkele kaarten. Deze geboortekaartjes zijn al te bestellen vanaf €0,85.

Helaas loopt een zwangerschap ook wel eens verdrietig af. Voor deze lieve vlinderkindjes hebben wij een mooie collectie rouw- geboortekaartjes. Mooie kaartjes met een vlinder, wolkje of regenboog.

Voor alle kaarten heb je keuze uit 5 verschillende papiersoorten, 17 kleuren enveloppen en verschillende formaten.

Voor 1 euro heb je al een proefdruk in huis incl. een setje met voorbeelden van papiersoorten.

Kijk vooral even op www.boefjespost.nl voor nog veel meer mooie, vrolijke, hippe, nostalgische, grappige en lieve geboortekaartjes.

Heb je een vraag over iets, laat het ons vooral weten via info@boefjespost.nl

 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact