Winactie t.w.v. 100 euro!!

12-10-2014 om 11:43 uur

3 jaar geleden zijn we begonnen met de webshop, 3 jaar alweer!! In die 3 jaar is er veel gebeurd zowel op persoonlijk en zakelijk gebied.

Na jaren proberen zijn we zwanger geworden en hebben we na een zware zwangerschap een prachtig mooi en lief zoontje Milan gekregen. Ondertussen is mijn kleine kabouter alweer een jaar! Helaas zijn de gevolgen van de zwangerschap nog niet weg en ben ik druk aan het revalideren om alles weer een beetje op de rit te krijgen. Gelukkig draait de shop gewoon door en krijg ik hulp van alle kanten. Vooral op Twitter gooi ik er soms nog wel eens een baal tweet uit maar al die lieve reacties helpen dan weer om alles op te pakken en na een traan weer met een lach verder te gaan. Zo heb ik ook een persoonlijke brief geschreven. Wat heeft mij dat geholpen zeg, echt nooit verwacht! Door die brief te schrijven en ook online te plaatsen ben ik gegroeid naar mijn "nieuwe ik". Onwijs dankjewel voor de steeds weer lieve en moedige woorden!

Maar genoeg over mezelf! We hebben namelijk niet stil gezeten in die 3 jaar. Zo was het plan om Thuisparty's te geven. Heel eerlijk hier is nooit van gekomen! Een website doe je er niet even bij en was er daarom constant mee bezig naast m'n baan toen. Daarom heb ik er nooit reclame voor kunnen maken en is het plan verwaterd.

Heb het al aangegeven in het blog van Sis and So dat het weer opgepakt gaat worden. De plannen zijn vorig jaar verder afgemaakt (daarom zijn we begonnen met de Feest categorie) en zo kan je nu een Thuisparty boeken voor een ochtend/ middag/ avond shoppen maar ook in combinatie met een babyshower of een gezellige high tea. We zijn nog opzoek naar een leuke locatie in de Hoeksche Waard zodat we het ook kunnen uitbreiden met leuke workshops in combinatie met een babyshower én kinderfeestjes, hiermee hopen we in de loop van 2015 mee te kunnen starten. Mocht je een geschikte locatie weten geef gerust een gil! 

Het laatste jaar zijn niet alleen de feestartikelen toegevoegd maar ook mooie woon accessoires (voor mama), accessoires voor de baby en kinderkamer EN verkopen we niet meer alleen leuke (cadeau) artikelen voor de zwangerschap en baby maar ook voor de grotere kindjes.

Na 3 jaar de naam Babyshop@Home te hebben gedragen is het tijd voor een andere passende naam voor de webshop van nu. We hebben 3 jaar lang een vast assortiment gehad met af en toe een aanvulling. Dat gaat veranderen. Een vast assortiment zal blijven maar er gaat meer gewisseld worden. Sorry, je moet nu dus weer vaker komen kijken want voor je het weet mis je net dat leuke artikel!

Maaaarrrrr een nieuwe naam en logo.... Heb hier al wat namen op papier staan maar om te zeggen dat dat het is, ik ben er nog niet over uit. Daarom heb ik jullie hulp nodig!

Pak je kladblok en gebruik je creativiteit! Verzin een leuke passende naam voor de webshop! Heb je nog creativiteit over maak er dan een bijpassend logo bij! De winnaar ontvangt een cadeaubon ter waarde van € 100, zo kan je niet alleen je kindjes maar natuurlijk ook jezelf lekker verwennen met de mooie producten uit de webshop.

Je hebt de tijd tot 1 december 2014. Je mag alles op de mail zetten naar info@babyshopathome.nl. Heb je het op papier gemaakt, geen probleem! Opsturen kan naar:
Babyshop@Home
Schaduwrijk 5
3297 SC  Puttershoek
Graag onder vermelding van Winactie, zowel via de mail als post.

Kan niet wachten op jullie reacties! Met de winnaar zullen we contact opnemen en zal er ook een contract getekend worden dat je afstand doet van naam en logo.

Wij hebben er zin in en hoop jullie ook!

Zijn er vragen of wil je wat kwijt mail gerust naar info@babyshopathome.nl

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact