We zijn online!!!

16-01-2015 om 00:02 uur

Waar ben ik aan begonnen? Waar kwam het idee toch vandaan? Kan je me helpen? Wil je komen? Kan je dit doen? Kan je dat goed zetten? Dit moet ook nog gedaan worden! 

Nou al die vragen en nog heeel veel meer heb ik meerdere keren aan mezelf en andere gevraagd. Maar wat ben ik trots wat ben ik blij wat ben ik gelukkig!! De nieuwe webshop Twee Ons Geluk is ONLINE!!! Ik zeg proost!

Een nieuwe start zijn we aangegaan met de nieuwe webshop Twee Ons Geluk; voor jou voor mij voor ons allebei. Dat zegt wel genoeg toch. 

Wat een mooie reacties kwamen er los toen 1 januari de nieuwe naam bekend werd gemaakt. M'n hartslag maakte een extra sprongetje; ik zweef; zweef van geluk! Even was ik alles om me heen vergeten en kon alleen maar stralen en genieten. 

De nieuwe naam Twee Ons Geluk is voort gekomen uit een winactie. Zie ook enkele blogs hieronder. In oktober kreeg ik een berichtje van Marlieke van het blog Love That met de naam en kon hem niet meer los laten. Marlieke heeft een cadeaubon gewonnen t.w.v. 100 euro die ze mocht besteden in de webshop.

Waarom deze naam me zo aanspraak? De afgelopen jaren heb ik geleerd te genieten van de kleine dingen, doordat wat we hebben meegemaakt. De kleine dingen zijn zoooo belangrijk om die lach om je gezicht te houden en te vechten voor wat je graag wilt. Gelukkig zijn doe je niet alleen. Daar heb je nog iets anders voor nodig. Of het nu een lach is van een knappe jongen, de bloementjes op tafel, het mama roepen van je kindje, de kus van je geliefde of het nu je partner is, een lieve vriendin of je ouders zijn elk kusje is zo liefde. Al die kleine dingen, je kan er vast nog wel veel meer op noemen, zijn zo mooi en moet je niet vergeten.

Daarom geniet van al de kleine dingen want dat maak je zo gelukkg; Twee Ons Geluk.

Heel veel shop plezier op de vernieuwde website van Twee Ons Geluk. Heb je vragen, is iets niet duidelijk of staat er iets nog niet goed? Laat het zeker weten dan helpen / verbeteren we het maar al te graag.

 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact