Wat ga je doen in de Herfst? GENOEG!

14-10-2017 om 14:47 uur

Na de winter is herfst mijn favoriete jaargetijde. Mijn hart gaat niet sneller kloppen van de tuin die in groei en bloei staat of de warme zomer. Maar juist de vallende bladeren, mooie kleuren om je heen, je adem die in wolkjes naar buiten komt en voor vallende sneeuw die naar beneden dwarrelt kun je mij 's nachts wakker maken.

Mijn kindjes zijn gelukkig net zo'n fan dus hierbij wat tips voor leuke uitstapjes in de herfst.
Herfstwandeling
Doe je regenjas en regenlaarzen aan en stap gewoon de voordeur uit. Ga opzoek naar mooie herstbladeren, eikeltjes en kastanjes. Leg ze daarna op een mooie schaal ter decoratie of ga aan de knutsel.
Plassen stampen
Doe jezelf en de kindje(s) oude kleren aan en ga samen springen. Je kinderen zullen het geweldig vinden dat je met ze meespringt. Nat, moe en voldaan naar weer thuis ga je lekker warm onder de douche en kruip je samen onder een dekentje op de bank met warme chocolademelk.
Boswandeling
Waar kun je de herfst beter ervaren dan in het bos? Ren door de hopen bladeren en maak er bergen van. Zoek een bos met een kabouterpad en ga op ontdekkingstocht.
Hut bouwen
Dat kan als het niet te nat is gewoon buiten. Ga opzoek naar takken en grote bladeren en bouw je eigen hut. Is het buiten te nat, dan doe je het toch gewoon binnen. Niet te moeilijk denken! Zoek lakens bij elkaar en tover de eetkamertafel om tot een hut! Klim er samen in en beleef avonturen.
Thuisbioscoop
Maak van je eigen woonkamer een thuis bioscoop. Doe de gordijnen dicht, maak popcorn en zet het geluid lekker hard. Zet jullie favoriete film op en laat de kinderen wat langer opblijven. Succes gegarandeerd.
Heb jij nog meer leuke ideeën? Deel ze gerust! Leuk!
Heel veel plezier en ik ben heel benieuwd welke tip jullie gaan gebruiken. Deel je een leuke foto op de Facebookpagina van Twee Ons Geluk of in groep op Facebook Twee Ons Gelukkig?!
Liefs Tessa

 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact