Waar praat je eigenlijk over?

23-01-2015 om 07:04 uur

Afgelopen dindagavond was het eindelijk zover. Na 15 maanden zijn we samen voor het eerst een avondje weggeweest. Wel heel raar hoor kan ik je zeggen. 

We namen Milan mee want hij is toch rustig. Steeds weer als we ergens gingen eten sliep hij als ons eten aan kwam en werd hij wakker bij de laatste hap van het toetje. Voorbeeldig he... Benieuwd hoelang hij dit vol gaat houden. Maar waarom zou je hem dan weg brengen? Scheelt weer oppas en Milan hoort er nu toch ook bij. 

Aangezien we van meerdere hoorde hoe fijn het wel niet is om samen weg te gaan hebben we nu toch ook maar die stap genomen. Voor manlief was het natuurlijk heel makkelijk, die hoefde er niet eens over na te denken. Vast man eigen want ik moest er tig keer over nadenken... ging dat bij jullie ook zo? Of ben ik gewoon een muts hierin? 

Op facebook werd door Claudia van de webshop Mevrouw Schaap 2 kaartjes aangeboden voor een cabaret voorstelling van Lenette van Dongen. Nog nooit van gehoord, maar ze zal niet voor niets 2 avonden in het Luxor staan dus laten we er maar gewoon voor gaan. 

Eerst zijn we samen uiteten gegaan. Je hoeft nu geen rekening te houden met de kinderwagen je kan gewoon zo gaan zitten. Hoe fijn is dat. Maar uhmm waar ga ja het dan eigenlijk over hebben? Niet van ahh kijk nou toch hoe lekker die slaapt, haal even het dekentje weg het is zo warm hier. 

Voordat Milan was geboren hadden we altijd genoeg gesprekstof en op een of andere manier na de geboorte gaat het alleen nog maar over Milan of over werk. Is het niet het werk van manlief dan wel de webshop. Waar hadden we het dan voorheen allemaal over? Ik weet het gewoon niet meer. 

Uiteraard heb ik me weer druk voor niets gemaakt want het ging gewoon vanzelf. Het leek wel een eerste date!! Ook de show van Linette van Dongen was super. Al met al hebben we een geweldige avond gehad. We gaan het er nu maar is in houden om een keer in de paar maanden samen weg te gaan. Op naar onze 2e date :) 

Hoevaak doen jullie wat samen? Wat ga je dan doen? 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact