(VR)eten (vr)eten (vr)eten!!

20-03-2015 om 20:55 uur

Deze mail stuurde ik pas naar een heel lief twitter vriendinnetje. Kon het niet laten om hem zo in de mail te laten staan. Want wees eerlijk... wat zit een mens toch gek in elkaar he. Lees je mee over mijn (vr)eten?!

"Een mens zit zo raar in elkaar. Het is heel moeilijk maar probeer er niet aan te denken. Je weet dat het makkelijker gaat je afvalt en dus beter moet eten en bewegen. Je hebt nu gemerkt dat het niet lukt en dat er iets moet veranderen. Laat het gaan en denk niet aan het moeten moeten moeten. Maar kijk naar die mooie krokussen die overal uit de grond springen, de lammetje die steeds met meer de wei inkomen enz enz enz. En opeens..... terugdenkend ben je veel verder dan verwacht.

Na de zwangerschap ben ik bijna niets afgevallen maar ja logisch want ik kon amper bewegen met het gevolg dat ik na 1,5 jaar 15 kg boven m'n gewicht zit wat ik zou willen.

Lijnen lijnen lijnen dat moest ik doen. Niet snoepen snoepen snoepen koek chips en cola. Het mag niet het mag niet het mag niet. Gevolg... ik at at at of eigenlijk vreet vreet vreet.... 20 kg boven m'n gewicht. Door alleen er al aan te denken werd ik dikker door al dat gevreet. Logisch want het gaat heel de dag door m'n hoofd.

Ik kreeg een "pauze" van mezelf. Geniet van de kleine dingen en laat de rest maar. Het komt wel weer. Eerst zelf weer tot rust komen.

De smaakjes thee gingen me tegen staan en dus maar is aan de Kamille thee en sterrenmunt thee wat hier al een tijdje lag. Jakkes wat goor!!!!!! De volgende morgen uhmm heb best trek in die Kamillethee, het had wel wat. Zo ging het ook met sterrenmunt en groene thee. Best lekker achteraf.

Elke dag of zelfs meerdere glazen per dag dubbel fris en spa fruit. Ik wil wat anders, maar wat. Ik ben totaal geen drinker dus kiezen kan ik niet. Nou laat maar ik neem wel water met een klein beetje siroop. Na een paar dagen spa fruit gepakt. Gatverdarrieeeee wat zoettttt wat viessss!

Elke dag een koekje of zelfs koek, en een chocolaatje. Gewoon omdat het kan!

Paar weken geleden ging ik op de weegschaal staan. -2 kg. Uhhhhhh Hoe kan dat dan? Heb heel de week boterkoek en chocolaatjes gegeten. Boeiend het is eraf.

Maar nu wil ik meer dus afvallen afvallen afvallen! Foutenboel! Ik kwam weer aan. Baal. Stom wijf. Waarom ga je dan op de weegschaal staan. Ik had "gehoopt" dat ik zou aankomen van al het gevreet van de boterkoek maar neeeeeeeeee! Ik viel af!!!! Van de boterkoek en chocolaatjes. Kom maar kom maar!!!! Meeeeeeeerrrr. Nog meeeeeerrrrrr.

Uhm nee dame. Het komt omdat je nu eet. Normaal eet. En bij normaal eten (lees 3x maaltijd en 3x tussendoor) gaat je spijsvertering werken.

Ik ben nu iets meer dan 4 kg kwijt(sinds vanmorgen), jaaaaaaaaaaaaa lijnen lijnen lijnen meer meer meer. Hou je mond met lijnen. Geniet leef en doe normaal!

Door kleine aanpassingen heb ik dit bereikt. Pepermunt in huis ipv snoepjes en gerechten waar slagroom of kookroom door moet gigantisch vermindert.

Noooooit verwacht en al helemaal nooit durven hopen. En het weer helpt ook zeker mee want stap elke dag op de fiets én het kan ook weer langzaamaan.

Op naar een mooi streefgewicht voor jou en mij". 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact