Voorstellen

01-02-2018 om 13:02 uur

Het Twee Ons Magazine kan ik nooit alleen schrijven. Er zijn verschillende dames die met regelmaat zullen terugkeren in het magazine. Ze stellen zich graag voor:

Hallo allemaal!
Ik ben Elvira. Ik ben 28 jaar en sinds een aantal jaren woon ik samen met mijn vriend in Maasdam. Sinds 2 november 2017 zijn wij trotse ouders van een onwijs lief mannetje en gaan we met zijn drietjes door het leven alsof het nooit anders is geweest. Wij delen ons huis verder met 2 eigenwijze katten en een hysterisch vogeltje waar we toch wel heel gek op zijn. Ik geniet momenteel nog heel eventjes van mijn laatste weekje verlof, voor ik weer aan het werk ga in de ouderen zorg.
Groetjes, Elvira

Hallo Allemaal,
Mijn naam is Irene Lagendijk. Moeder van een dochter van bijna vijf jaar . Met zijn drieën  wonen wij in Rotterdam.  Ik werk 4 dagen in de week als visverkoopster. Buiten mijn werk om vind ik diverse dingen leuk. Ik experimenteer met koken en bakken zonder suiker.  Sinds een paar maanden wonen we nu in een huis met tuin en ik vind het heel leuk om nieuwe dingen uit te proberen.  Waar ik het tijdens mijn verhaaltjes over wil gaan hebben is mijn ontdekking van essentiële olie en hoe ik dat in ons leven gebruik.   
Lieve groeten  Irene   

Hoiii, 
Ik ben Marina, wordt over een paar dagen 37 jaar en moeder van Jesse (8), Esmée (5) en Nanne (0). Per 1 maart ben ik fulltime thuis. Ik ben graag creatief bezig, momenteel met moderne poppenhuizen, lees graag, ben gek op kindermode en ben altijd op zoek naar de mooiste spulletjes. Ik hoop wat ervaringen van mij te delen met jullie.groetjes, Marina

Hoi,
ik ben Eline Visser, getrouwd. En mama van 2 mooie dochters. Olivia van 4 en Evy van 2jaar. Ik werk parttime als verpleegkundige en heb daarna dus tijd over voor mijn grote hobby: bakken! Zelf ben ik dol op taart bakken, mooi opmaken, lekkere smaken zoeken. En eigenlijk ook in opeten…
En zo ben ik vorig jaar begonnen met bakken voor anderen. Eerst voor familie, maar dit ging wonder boven wonder steeds verder. En nu mag ik heel veel mensen blij maken met een lekkere (feestelijke) taart. In het Twee Ons Geluk magazine ga ik dan ook schrijven over bakken. En met name, gezellig bakken met je kind(eren).

Even voorstellen…
Ik ben Rosie Pennings-Pennings. Ik ben moeder, echtgenote en juffrouw op een basisschool. Naast de liefde voor mijn man, 2 kinderen en mijn werk, houd ik ook van fröbelen/knutselen. Een aantal jaar geleden kochten mijn man en ik onze huidige woning (toen nog kinderloos). Eén van de vier slaapkamers werd toen bestempeld als studeer-/knutselkamer. Aan de ene kant van de kamer een boekenkast met bureau. Aan de andere kant van de kamer een knutselhoek, alias ‘mijn domein’. Het was mijn bedoeling om regelmatig aan de slag te gaan in ‘mijn domein’, maar, als ik eraan terug denk, heb ik er juist heel weinig tijd doorgebracht. Mijn knutseltafel, -kast, -boeken en -spullen stonden op de knutselkamer, maar ik was voornamelijk beneden in de woonkamer ideeën aan het opdoen en aan het knutselen.
En dan ‘opeens’ 2 jaar later ben je volop bezig met luiers, zijn er slapeloze nachten en is er oneindig veel liefde van en voor je eerste kind. Het knutselen is toen naar de achtergrond verdwenen. Ik kwam nog sporadisch op de kamer om wat spulletjes te pakken (voor o.a. mijn groep op de basisschool). Weer bijna twee jaar later (waar blijft de tijd?) ligt onze tweede spruit in de box te spartelen. De knutselkamer is tegenwoordig omgebouwd tot slaapkamer en de spullen zijn terechtgekomen op de ‘speelkamer’. Wij noemen het speelkamer, want dat is ons uiteindelijke doel, maar voorlopig is dit onze ‘rommelkamer’. Mijn knutselspullen waren al aardig wat stof aan het opdoen, totdat ik opeens de oproep voorbij zag komen van Twee Ons Geluk. Ik kreeg spontaan weer zin om mijn knutselspullen tevoorschijn te halen en aan de slag te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf nu vinden jullie in dit, nu al, geweldige magazine elke week een knutsel van mij. Knutsels voor peuters, kleuters, basisschoolkinderen en/of ‘het oudere kind/volwassenen’. Daarnaast zal ik jullie elke eerste woensdag van de maand een heerlijke kindertraktatie voorschotelen.
Ik kijk uit naar alle andere artikelen, berichten en/of foto’s in het magazine!
Groeten Rosie

Ik ben Janet van der Pligt 33 jaar.
Echtgenote en sinds juni 2017 officieel de mama van twee jongens van 4 en 6 jaar. Tijdens de adoptie periode ben ik een blog bij gaan houden en dat vond ik zo leuk om te doen dat ik nu het een en ander met jullie wil gaan delen over onze reis. Momenteel werk ik nog twee ochtenden in de week. Met zijn viertjes wonen wij in Puttershoek. Groetjes Janet

Binnenkort komen hier nog meer mooie dames te staan.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact