Vernieuwing

12-09-2014 om 14:13 uur

Vorig jaar riepen we al dat de site een verandering zou ondergaan. Door een niet bepaald makkelijke zwangerschap en de gevolgen daarvan hebben we het plan vooruit moeten schuiven. Maar stil gezeten is er niet!

De laatste maanden zijn er veel nieuwe artikelen toegevoegd en niet alleen voor de baby maar ook voor grotere kindjes, woon accessoires (voor mama) en hele leuke feestartikelen. Ik kan je vertellen er komt nog heeeelll veel meer leuks bij! Het komt niet allemaal in een keer maar stap voor stap.

De categorieën gaan we in de loop van tijd veranderen en vele vaste artikelen die we nu al ruim 3 jaar in het assortiment hebben gaan we uit laten lopen, kijk vooral tussen de aanbiedingen want er zit zeker ook voor jou leuke dingen tussen.

In gedachte is er een mooi plan maar het online zetten is nog niet zo makkelijk. Daarom kunnen er in de avonduren wat rommelige categorieën voorbij komen omdat we dingen aan het testen zijn. Maar je kan gewoon shoppen hoor!! Graag zelfs!

Houdt de website goed in de gaten want de komende weken worden er leuke nieuwe producten online gezet waarvan merendeels maar eenmalig binnen komen! Volg je ons nog niet op Facebook en / of Twitter?  Kom snel dan hoef je ook niets te missen!

Ennuhh het duurt nog even maar begin volgend jaar komt er echt een te leuke actie / opdracht online. Iets met naam, logo, winactie..... wordt vervolgd!!

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact