Vernieuwde Website

03-12-2014 om 13:40 uur

De maand november is voorbij en weet je nog die leuke winactie..... Verzin een nieuwe naam voor de webshop en win een cadeaubon t.w.v. € 100!!! 

Wat een leuke en mooie namen hebben we per e-mail en de post binnen gekregen. In het begin was het behoorlijk afwachten hoe de winactie opgepakt zou worden nou ik kan je zeggen het was goed geslaagd. 

Begin oktober maakte we bekend dat de webshop een andere naam krijgt onder de noemer de baby is groot geworden. Het is tijd voor verandering. Afgelopen jaar zijn we al begonnen met het uitbreiden van de webshop. Feestartikelen, woonaccessoires en cadeau artikelen voor de grotere kinderen. Er komt nog veel meer leuks binnen de komende tijd.

Maaarrrrr hier later mee over. Want we hebben natuurlijk een winnaar. Het was best lastig want er zaten hele leuke namen bij maar je moet wel een klik hebben. Een naam sprong er hoog boven uit en kon ik vanaf dag 1 niet meer loslaten. Dat zegt genoeg! 

De winnaar is geworden Marlieke van der Willik. We hebben al contact met haar gehad én de cadeautjes die ze heeft uitgezocht met de cadeaubon t.w.v. € 100 zijn zelfs al onderweg. Heel veel plezier ervan Marlieke en niet te vergeten een hele fijne Sinterklaasavond met de vele mooie cadeau´s.

Het liefst roep ik nu de naam van de daken maar we houden hem nog even geheim. Er moeten nog een aantal dingen geregeld worden. Begin januari gaat de nieuwe website online. Een deel van het nieuwe logo willen we graag met je delen. Hij is zoooo leuk! 

Maar nu eerst nog over tot de orde van de dag. Het is 3 december, de sinterklaas bestellingen komen nog steeds binnen en het kerstpapier staat ook al vooraan.  Helaas zijn er al een aantal dingen uitverkocht in verband met de grote drukte van de afgelopen weken. Maar er is nog genoeg leuks over dus sla je slag. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact