Een middag naar het Vennenbos

20-02-2018 om 15:14 uur

Zondag....

Zaterdag moesten we allebei werken en eind van de middag moesten er ook nog boodschappen gehaald worden. Na het opruimen was het tijd om eten te maken en konden de jongens alweer naar bed. Dus een echte weekend dag konden we het niet noemen. 

Zondag werden we wakker. Gaan we aankleden en de pad op of blijven we in pyjama en gaan we in huis rommelen. Dat laatste werd het. Ik bleef lekker in bed liggen terwijl de jongens met papa gingen dollen. Ik dommelde nog wat weg terwijl ze beneden de grootste lol hadden. Even later kwamen ze naar boven. Emile naar bed, al zat hij te spelen want hij was nog helemaal niet moe. Papa met Milan in bad. Lekker samen even spetteren in het warme water. 

Mijn hoofd ging aan. Rommel opruimen, was wegwerken, stofzuigen, en en en en en en en en. Neeeeeeeeeeeee ik wil niet in huis blijven, ik wil even niets doen of zien. We moeten weg, NU! Maar wat dan? Ik wil op vakantie! Gewoon even weg, lekker met elkaar. Verder niets. 

Op vakantie gaan is voor nu geen optie, wie weet in de loop van het jaar. IK WEET HET! We gaan naar het VENNENBOS! Gewoon even lekker weg, met elkaar wandelen spelen en genieten. Ferdinand vond het een prima plan. Dus hup wassen, afdrogen, aankleden en tas inpakken. Broodjes werden gesmeerd, wat lekkers mee in de tas. Extra kleding voor de jongens en luiers voor Emile. 

Omdat het al 12 uur was geweest besloten we de zwemspullen thuis te laten. Reserveren hadden we geen zin in en omdat we maar een paar uurtjes gaan is dat eigenlijk zonde. Het wordt gewoon lekker spelen en in de bossen lopen. 

Wat was het fijn, wat was het heerlijk! Een echte aanrader. We kwamen bij het park aan en Milan vloog naar het Bollo huisje. We wandelde door de bossen, klauteren op de "heuveltjes" en hadden de grootste lol. In de speeltuin scheen het zonnetje. GENIETEN!! Het wordt ook steeds leuker met Emile. Hij kan steeds meer spelen en vindt het vooral ook nog eens heel erg leuk. 

In de plaza van het Vennenbos kan je je prima vermaken. Naast de vele restaurants hebben ze ook een te leuke winkel waar ik mezelf zo een uur kan vermaken. Er is een leuke speelhal, een groot raam waar je naar het zwembad kan kijken, pooltafels, bowlingbanen en de binnespeeltuin. Je hoeft je echt niet te vervelen. Buiten is er een groot terras, midgetgolfbaan, speeltuin en nog genoeg ander leuks. 

De huisjes worden momenteel vernieuwd. We hebben nog even staan gluren, ik kon het echt niet laten. De kriebels zijn er al, als we op vakantie gaan dit jaar gaan we lekker naar het Vennenbos. Een weekend of een week is mij om het even.... weg en vooral GENIETEN. Ik kan niet wachten en ga nu heel hard duimen dat we dit jaar onze koffer kunnen inpakken om naar het Vennenbos te gaan.

Gaan jullie wel eens een daagje naar een vakantiepark toe?

  

De foto van de homepage is afkomstig van Landel.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact