Veilig en leuk bijtspeelgoed

17-10-2021 om 12:20 uur

Je zult het vast herkennen aan jouw kleintje, of die van je vriendinnen of zussen: baby’s stoppen alles in hun mond. Dat is hoe ze de wereld verkennen! Soms is het eten, maar vaak zijn telefoons, speelgoed en knuffels nog interessanter. Vooral wanneer de eerste tandjes door beginnen te komen! Het is een schattig gezicht, maar ook is het belangrijk om te zorgen dat wat ze in hun mond stoppen veilig is. In deze blog nemen we je mee langs het leukste bijtspeelgoed voor de kleine van merken van bijvoorbeeld Mushie. Ook leuk om te geven als kraamcadeautje!

 

Mushie Regenboog bijtring

Deze bijtring van Mushie ziet er zo schattig uit! Wij zijn fan. Niet alleen ziet het er leuk uit, ook zorgt het voor verlichting van de doorkomende tandjes. Tip: leg het regenboog bijtfiguurtje even in de koeling voor extra verlichting! Het bijtspeelgoed is 100% BPA- en ftalaatvrij, dus helemaal veilig voor de kleine!

Mushie Bijtring Bal

Nog een fijne optie van Mushie is de bijtring bal: deze ziet er super stoer uit, en helpt bovendien ook om het geïrriteerde tandvlees van de baby te kalmeren. Gemaakt van veilige siliconen is deze bal BPA en ftalaatvrij! De bal is zo ontworpen dat de kleine hem makkelijk kan vastpakken. Deze kun je het beste schoonmaken door hem te wassen met warm zeepachtig water. Daarna gewoon drogen aan de lucht, en hij kan weer een ronde mee! We hebben deze bijtring bal in verschillende fijne kleuren beschikbaar.

Mushie Bijtring Bal Tradewinds

Sophie de Giraf

Hoe leuk is deze giraf! De lieve Sophie de Giraf is een erg geliefd cadeautje voor een kraamcadeau of babyshower. Niet alleen ziet deze er heel schattig uit bij de kleine, ook stimuleert het de zintuigen van de baby. Sophie is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is zo helemaal veilig voor de kleine om mee te spelen, op te sabbelen of in te bijten. Ook is deze leuke giraf helemaal vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, phtalaten, BPA en andere weekmakkers. Voor wie koop jij dit leuke bijtspeeltje?

 Sophie de Giraf

Naast bijtspeelgoed hebben we ook ander fijn babyspeelgoed, zoals knuffels, muziekhangers en rammelaars. Kijk vooral verder in de shop voor al het leuks!

 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact