Vakantieboxen

20-04-2020 om 12:40 uur

Yessss!! Het is gelukt, het is gelukt! Zo blij!! Ik wil al een paar jaar een leuke verrassingbox maken, maar het kwam er gewoon niet van. Een leuke box vol cadeautjes voor de kindjes. Het stond nog maar net online en de eerste pings van de bestellingen kwamen al binnen. Zo super tof! Maar voor vele ook heel spannend omdat ze het niet kunnen. Ik vertelde e.e.a. op Facebook / Instagram over de vakantiebox:

"Wat kan ik verwachten met de vakantiebox? Hoeveel waarde zit er in de vakantiebox? Is het wel "nuttig" speelgoed? Ik heb het nog nooit gedaan / ik kan dit helemaal, vind het zo spannend om te bestellen.
Zomaar een aantal vragen die we de hele dag door in de inbox krijgen. Ik klets jullie even bij, dan kan je de knoop gaan doorhakken!

Een paar jaar geleden kon je een surprisebox bestellen t.w.v. € 50,00 met een prachtig mooi notitieboek, pennen, stickers enz enz enz bij een webshop. Ik vond het heeeeeelll spannend, maar ik heb het gedaan. Een cadeautje voor mezelf. De box was echt een verrassing! Allemaal cadeautjes en hele mooie artikelen. Dat wilde ik ook in mijn webshop!! Het kwam er niet van, ook mede door het opstarten van de winkel.

In deze rare periode zit mijn hoofd vol leuke ideeën. Ik moest en zou iets doen voor de kinderen (en dus ook voor de ouders / verzorgers). Dit was hét moment om de surprisebox / vakantiebox / knutselbox op te zetten.

Bij het rond speuren bij vele leveranciers kwam ik allemaal leuke artikelen tegen welke in de box kunnen. Ik nam contact op met een boer in de regio, met de bakker (nog even de vraag of dit gaat lukken maar anders staat er al een optie klaar) en ga zo maar door.

Of je spijt krijgt?! Nee absoluut niet! De mensen die Twee Ons Geluk al kennen, weten dat we geen "zooi" verkopen. Mooi speelgoed, mooie producten. De kinderfeestjes en workshop zijn altijd leuke activiteiten (krijgen we steeds weer te horen). Dus er zit absoluut geen prullaria in de box. De waarde is hoger dan dat jij ervoor betaalt, daarnaast zit er ook nog eens heel veel liefde in (het verzinnen van het pakket, uitzoeken van de producten, inpakken van de producten en het klaarzetten van de dozen).

Kinderen gaan knutselen, de keuken in, naar buiten, ontdekken, leren, spelen en ontwerpen. Dit zit allemaal in de grote box. In de kleinere boxen zitten verschillende opties in van deze. De vakantieboxen zijn voor kinderen tussen de 4 - 10 jaar, zowel jongens als meisjes. Is je kindje 3 jaar, dan is de box ook leuk, maar dan zal je wel met bepaalde dingen moeten helpen maar dat is ook heeeeell leukkk!!

De natuurbox is leuk voor jong en oud. Of je kindje nu 3, 7, 12 of 18 is.... of als je iets leuks zoekt voor JEZELF dan is de natuurbox een echte aanrader. Je gaat de natuur in. Het kan de tuin zijn, het grasveld dicht bij huis of bij de vijver.... Ook ga je iets moois maken, voor in de natuur. Kleine kinderen moeten hierbij geholpen worden, grotere of jij zelf kunnen het zelf doen. Ook deze is echt heel leuk!

Spannend om te bestellen is het zeker, maar echt je krijgt geen spijt. Het is super leuk en met meerdere producten heb je zelfs meerdere dagen (of langer) plezier van.

Over de inhoud ga ik natuurlijk niets vertellen, ik heb al genoeg hints gegeven. Het wordt genieten, neem dat maar van mij aan. Op naar een gezellige meivakantie.

Heb je nog een jonger kindje(s), dan kunnen we hier uiteraard extra cadeautjes aan toevoegen. In de webshop staan al diverse producten die je kan mee bestellen. Maar je mag ook een berichtje sturen, na het plaatsen van je bestelling. Dan neem ik dinsdag contact met je op om te kijken wat we extra voor broertje / zusje kunnen toevoegen.

Een heeeelll verhaal, maar hopelijk helpt het de laatste twijfels weg te nemen. Nu hupp naar de shop en bestellen, voordat ze straks uitverkocht zijn"

https://www.tweeonsgeluk.nl/vakantieboxen

Er zijn op het moment van schrijven nog enkele boxen te verkrijgen. De artikelen zijn besteld en we kunnen niet wachten om alles in te pakken en te versturen. 

Een vervolg komt er zeker. Wie weet nog in de 2e week van de meivakantie.... maar dat durf ik nog niet te beloven. Eerst deze leuke boxen inpakken en versturen. 

Voor moederdag staat er wel al een leuk idee klaar. Deze ga ik uitwerken en dan hoop ik de box snel online te plaatsen. Hou de webshop, Facebook en Instagram goed in de gaten want net als bij de vakantieboxen geldt op is op! 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact