Vakantttiieeeee!!!

03-09-2015 om 16:01 uur

Volgens mij heb ik nog nooit zoooo naar vakantie uitgekeken! Niet dat ik het zat ben, zeker niet! Maar ik ben wel moe en even toe aan rust. Er is de afgelopen weken veel gebeurd, mocht je het willen lezen kan dit in het persoonlijke blog, en dat moet nu allemaal een plekje gaan krijgen.

Maar niet alleen dat, ook de webshop. Jeetje zeg... de naam Babyshop @ Home, klinkt nog als de dag van gisteren, is 16 januari 2015 veranderd naar Twee Ons Geluk. Een nieuwe stap met nieuwe kansen. Ik roep het steeds weer, misschien worden jullie er wel moe van, dus zal het nog een keer zeggen of nee misschien ook nog een keer als de naam een jaar de lucht in is, maar woowww! Er is zoveel veranderd. De naam is leuker, pas zoveel meer bij mij, het assortiment is veeeeeell leuker en jullie komen ook steeds meer en meer en meer (terug). De toffe reacties blijven ook steeds weer binnen komen. Op de persoonlijke mailtjes, ja echt ik typ ze elke bestelling weer opnieuw en allemaal net even iets anders, de persoonlijke handgeschreven briefjes, ja ook die schrijf ik / we allemaal met de hand als we je bestelling aan het inpakken zijn, pakken alles stuk voor stuk leuk in en ga zo maar door. Ik knijp mezelf elke dag weer even opnieuw in de arm of ik niet droom. Onwijs dankjewel allemaal, zonder jullie kan ik het niet!!!

Nu is het tijd om vakantie te vieren, de laptop de eerste week helemaal dicht te houden en te genieten van elkaar. De 2e week gaan we weer heel langzaam, tussen de leuke dingen, in weer wat oppakken. In de 3e week zullen er weer nieuwe producten online gaan komen, zullen we beurzen / showrooms gaan bezoeken, mails beantwoord worden en bestellingen verwerkt. Omdat we de 3e week ook nog wel wat willen genieten zodat we weer flink kunnen knallen voor het najaar ontvang je de komende 3 weken een toffe korting op je bestellen, ja je leest het goed, 3 WEKEN KORTING op alles*!! 

Vanaf donderdag 3 september 16.00 uur t/m zondag 13 september 23.59 uur ontvang je 25% korting met code Vakantie25

Maandag 14 september t/m zondag 20 september ontvang je 20% korting met code Vakantie20

Maandag 21 september t/m zondag 27 september ontvang je 15% korting met code Vakantie15.

Bestellingen vanaf donderdag 3 september t/m zondag 20 september worden op volgorde van binnenkomt verwerkt en verstuurd op woensdag 23 september
Bestellingen vanaf maandag 21 september binnenkomen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst verwerkt op maandag 28 september. Daarna gaat alles weer normaal. 

De korting is niet geldig op *aanbiedingen en verzendkosten. De kortingscode staat ook aangeven in de winkelwagen, je moet hem zelf invoeren. Uiteraard krijg je je korting als je het vergeet, maar dat is niet handig voor jou maar ook voor ons niet. Ook zal je het bedrag pas in de week van 28 september verrekend krijgen, hiervoor dan ook je begrip.

Een heel verhaal, hopelijk is het allemaal duidelijk! Morgen nog de laatste mailtjes verwerken en dan klappen we de laptop met een grote lach op ons gezicht dicht! 

Doeeiiiiii!! 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact