Winkelmandje
Nog geen producten

Vanaf € 75,- gratis verzending binnen Nederland • Binnen 1-3 werkdagen verzonden • Ophalen mogelijk

Sinterklaas is weer in het land! Feest of cadeautjes stress?

Speciaal voor jou een top 10 van de allerleukste Sinterklaascadeautjes

Sinterklaas en zijn pieten zijn druk bezig met het voorbereiden van hun reis naar Nederland. Het komt steeds dichterbij. Zaterdag 18 november 2023 komen zij aan in Gorichem. En daarmee komt ook Sinterklaasavond in zicht. En niet te vergeten het schoen-zet-festijn. Dan is het feest voor de kinderen! Snoepgoed, een heleboel gezelligheid en een leuk cadeau. En daar wringt dus die schoen... want wat doe je daarin? En wat voor origineels stop je dit jaar in de zak voor je kids, maar ook voor je man/vrouw of opa en oma die wellicht dit feest ook meevieren?

Ik heb voor jou een top 10 gemaakt van de allerleukste sinterklaascadeautjes voor jong en oud(er) wink Zo hoef je vier december niet meer gehaast naar de winkels, want dan heb je het al ruim voor die tijd binnen.

De producten zijn van goede kwaliteit en ze worden uiteraard gezellig ingepakt! Ik kan het zelfs voor je inpakken met een naamkaartje erbij (laat de naam achter in het veld opmerkingen), dan hoef je alleen nog maar de zak of de schoen te vullen en klaar is Sint. De kids zullen Sinterklaas ook dit jaar weer zeer dankbaar zijn. En jij? Uiteraard heb jij voor jezelf ook iets leuks in de zak gedaan en daarmee is alles geregeld en kun jij (met het hele gezin) genieten van een relaxte sinterklaastijd. Heerlijk toch?

 

Top 10 Sinterklaascadeautjes:

1. Zaklampboek 'het heerlijk avondje van Sinterklaas'

Zaklampboek

2. Gondeldoosje badballen 't heerlijk avondje is gekomen (leuk voor jezelf als voor je kinderen)

Gondeldoosje bath bombs

3. Activiteitenboekje van Little Dutch voor 0 tot en met 2 jaar

Activiteitenboekje

4. Heerlijke geurstokjes voor in huis bij opa en oma of voor jezelf

Geurverspreiders

5. Kaarsen voor de (romantische) gezellige avonden

Kaarsen

6. Mooie houten muurcirkels voor op de baby/kinderkamer

Houten muurcirkels

7. Heerlijke losse thee voor opa en oma of voor jezelf

Losse thee

8. Douche foam of handzeep voor je man/vriend

The Gift Label - voor hem

9. Handcremè of lippenbalsem in een leuke print voor oma, jezelf of je dochter

Verzorgingsproducten - voor haar

10. Magische waterkleurboeken voor jongens en meisjes

Magische waterkleurboeken

Maar is nog zoveel meer leuks voor Sinterklaas. Zoals jutezakjes om het snoepgoed in te stoppen voor in de schoen of een leuke autogeurhanger voor papa, mama of vast voor de kerst.

Klik hier voor ons hele assortiment

De inpakwensen (voor wie is het en wat de naam is van diegene) kun je erbij zetten bij het opmerkingenveld in het bestelproces.

Twee Ons Geluk is er voor jou om een vleugje geluk te creëren in het leven van elke dag. Kwaliteit, originaliteit en liefde staan bij ons bovenaan het (verlang)lijstje. Help jij mee dat te verspreiden?