Secret Valentijn

28-01-2015 om 20:03 uur

Over 2,5 week is het al weer Valentijnsdag. Doe jij ook aan Valentijn?  Klinkt misschien gek maar ik vind het altijd een gezellige dag. Een paar dagen, als het geen weken is, koop ik al leuke hartjes om het gezellig in huis te maken. Snoepjes en chocolaatjes op een schaaltje, gewoon voor de sfeer en okeee je hebt me betrapt… het is natuurlijk ook super lekker. Ook probeer ik altijd wel wat lekkers te maken in Valentijn sferen, maar hier volgt van de week een blog over dus nog even geduld. Wel kan je vast ideeën opdoen op de website, want er is genoeg leuks om je geliefde of iemand mee te verrassen.

Voor m’n lieve vriendinnetjes koop ik een leuke kaart en verstuur deze op 13 februari. Vroeger…. Een jaar of 10 geleden toen we nog manloos waren haalde we altijd een grapje uit en moesten onze vaders er aan te pas komen om de enveloppe te beschrijven. Na een paar jaar hadden we de handschriften door en was de lol eraf en deden we het maar gewoon zelf.

Iets wat we nog steeds doen en waarom ook niet. Je hoeft niet alleen een kaartje te sturen met Valentijn aan je geliefde of misschien zelfs je geheime geliefde maar het kan ook aan iemand anders. Zo vroeg Nicole gisteren op Twitter wie er mee doet met Secret Valentijn. Ik wilde gelijk weten wat dit in hield en kreeg onderstaand berichtje.

Lang hoefde ik er niet over na te denken, ja! Ik doe mee. Lees het blog van Nicole en Anita over het Secret Valentijn idee. Doe jij ook mee? Geef je dan op via onderstaand e-mail adres. Laat je weten of je mee doet? Ben natuurlijk wel heel nieuwsgierig!!

“Secret Valentijn": Kaartje sturen naar een ander.

Ik ben dol op het sturen en ontvangen van kaartjes. Anita ook. Daardoor kwamen we tijdens een van onze bloggerscafé sessies op het idee om hier een project omheen te bouwen.

Secret Valentijn, wat houdt het in?
Valentijnsdag hoeft niet om de commercie te draaien. Het kan ook gaan om het eindelijk uitspreken van een waardering of het geven van steun aan iemand. Daarom leek het ons leuk om Secret Valentijn op te zetten. Stuur een kaartje naar iemand die je online kent of juist leert kennen. Dit betekent wel dat er één voorwaarde aan zit. Je moet online actief zijn. Dat kan zijn door een blog, Twitter, Instagram of Facebook. Zolang een ander jouw gegevens maar kan inzien, dus het moet openbaar zijn!

Enkele voorbeelden van wat je op de kaart kan zetten

*Wat wens je voor jouw Secret Valentijn;
*Maak een gedicht;
*Schrijf een kort verhaaltje;
*Geef aan hoe je de persoon ziet en wat de positieve dingen zijn die je hem/haar wil meegeven;
*Voeg een leuke spreuk of quote toe;
*Versier de kaart en/of enveloppe met leuke washi tape en stickers.

Wat moet je doen
Het enige wat wij van je vragen is je aan te melden via kaartensturen@gmail.com. Je krijgt dan een invulformulier waarop je wat gegevens in moet vullen en deze kan je terugsturen tot en met 31 januari. Op maandag 2 februari krijg je jouw Secret Valentijn toegestuurd. En tussen 9 en 12 februari stuur je de kaart op zodat iedereen hem in het weekend van 14 februari open kan maken en online gaat plaatsen (dat kan zowel op je blog als op social media zijn). Gebruik op sociale media dan wel de hashtag #secretvalentijn zodat het gemakkelijk terug te vinden is voor iedereen.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact