Samen met een draak!

06-02-2018 om 20:17 uur

Samen met mijn grote liefde, samen met de kinders, samen met de computer, samen met mijn gedachte, samen met mijn familie, samen met mijn vriendin. 

Gewoon samen, s-a-m-e-n of ook wel SAMEN!!

Maar samen is best nog wel een dingetje. Samen zijn is mij dan ook nog nooit gelukt, tenminste zo ver ik mij kan indenken. 

Uiteraard ben ik vaak genoeg met mijn lieve kleine knullen, zowel los van elkaar als samen. Samen boekjes lezen en samen zingen. Samen knutselen, puzzels maken en met de auto's spelen. Samen.

Met mijn grote liefde samen op de bank, al moet ik toegeven dat daar nog niet veel van is gekomen sinds de geboorte van Emile 6 weken geleden en ik hunker daar flink naar. Samen in bed, ik de ene kant hij de andere kant allebei uitgeteld van een drukke dag. Binnen 1 seconde vertrokken zijn, maar wij liggen samen in bed. Samen.

Samen met mijn laptop. Ook mijn grote liefde. De liefde die mijn droom waar maakt en laat genieten van de mooie bestellingen die binnen komen. Samen.

Samen met mijn familie en vrienden, gezellig een praatje, je hart luchten en een toost uitbrengen op zoveel mooie dingen samen. Samen.

Mijn gedachte heeft mij nog nooit in de steek gelaten, samen "praten" we de hele dag.De hele dag! Niet over een ding maar over heeeeeellll veel dingen. Doe ik dit en dat wel goed, hoe zal dat gaan, wanneer zal dit en dat komen, wat zal zij/hij wel niet denken en en en en. Samen met heel veel.

Over dat laatste hoef ik niet meer na te denken... "wat zal hij denken". Ik zat met mijn liefde en zwager samen op de bank.  We zaten te praten en zo kwam de gedachte van mannen en vrouwen ook ter sprake. Ik kan niet begrijpen dat mannen nergens of zeer weinig aan kunnen denken. Wij vrouwen denken aan de tig dingen die ik hier boven al hebt genoemd, en dat nog even vermenigvuldigen met 999, en mannen... die denken aan "hoeveel draken zouden hier in de kamer kunnen rond vliegen".... Mijn mond viel open van verbazing. 

Was ik maar een man! Dan kon ik ook samen zijn, samen met de draken! Gewoon echt even SAMEN!


Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact