SALE SALE SALE!

27-12-2015 om 13:43 uur

Het eten van de afgelopen dagen zit nog hooooog! Zo heel veel hebben we niet gegeten maar dat extra snoepen heeft er flink ingehakt. Donderdag nog wat oliebollen en hapjes en dan snel weer alles normaal. 


De webshop is deze week nog open. Bestellingen worden maandag, dinsdag en woensdag verwerkt. Afgelopen dagen zijn er al meerdere bestellingen geweest met zwart / witte feestartikelen maar ook de gele bordjes en bekertjes worden besteld. Op naar oudjaarsavond!


Sale Sale Sale! Vandaag zijn er vele producten toegevoegd aan de categorie aanbiedingen. Zin om te komen koopjes jagen? Kom gezellig langs en wacht zeker niet te lang want op is op.

Vanaf donderdag gaat de webshop 2 weken "dicht". De voorraad moet geteld worden, het jaar 2015 moet afgesloten worden en we gaan een start maken met de leuke artikelen die in het "online magazine" komen op de website.

Uiteraard ben je meer dan welkom en kun je komen shoppen met 15% korting op alle producten, met uitzondering van aanbiedingen en verzendkosten. De kortingscode wordt dan bekend gemaakt op de website, in de winkelwagen en natuurlijk ook social media. 

Maar dat is pas later in de week. Nu kun je nog lekker shoppen en jezelf flink uitleven tussen de vele koopjes. Tot en met 31 december ontvang je bij iedere bestelling een kortingscode van 16% om het nieuwe jaar feestelijk in te knallen. De code kun je inleveren tussen 1 januari en 31 maart 2016.

Heel veel shop plezier en zijn er vragen mag je natuurlijk altijd bellen / mailen. 

Aanbiedingen mogen niet geretourneerd worden. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact