Regenjassen

29-03-2018 om 11:45 uur

Het regent het regent!! De school begint zo, je moet naar je werk en dus de kinderen naar de opvang, boodschappen moeten gehaald worden. Paraplu waait kapot, jassen en kleding doorweekt. Jakkes!! 

Vergeet het bovenste stukje maar! De mooie regenjassen van Hublot maken regen juist leuk. Ze zijn super leuk, er hoeft geen jas onder gedragen te worden, ze plakken en stinken niet. De regenjas is ook nog eens winddicht. Echt perfect! 

De regenjas van het Franse merk Hublot is in verschillende kleuren te bestellen bij Twee Ons Geluk. Ze zijn al te bestellen vanaf maat 86. 

Afgelopen jaar was de regenjas voor kinderen al een groot succes, dit jaar is het succes nog groter. Ik snap het maar al te goed. Milan en Emile hebben afgelopen zomer geen zomerjas gehad. De "regenjas" was echt perfect. Zowel in de lente als herfst en bij een frisse zomerdag. Was het wat warmer dan droegen ze een lekker vest of gingen ze in een shirt naar buiten. Echt perfect, dit jaar doen we het weer net zo.

De regenjas voor kinderen is dus niet zomaar een regenjas. Een fijne, stevige regenjas van goeie kwaliteit. De regenjas heeft een mooie voering, blauw wit gestreept. De voering komt ook terug in de capuchon. Zijn de mouwtjes nog wat te groot, dan zijn ze makkelijk om te slaan. 

Vele klanten gingen je voor. Heb je nog vragen over de regenjas voor kinderen van het Franse merk Hublot? Stuur gerust een mail naar info@tweeonsgeluk.nl of bel / whatsapp naar 06-23309048. 

De regenjassen zijn te bestellen via deze link. Wil je de regenjas graag passen? Dat kan! Kom gezellig langs in de showroom. Het is wel handig om van te voren even te bellen / mailen om na te vragen of de maat op voorraad is. Zo kom je niet voor niets. 

       
De klanten hebben goedkeuring gegeven om de foto te plaatsen op social media en op de website.
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact