Plannen 2016

06-11-2015 om 09:22 uur

De inpakpiet, die al is overgekomen naar Nederland, heeft het druk met inpakken, de kerstshows bij de tuincentra zijn geopend en ook de oliebollen ruik je over het hele winkelplein. Het einde van het jaar is duidelijk in zicht, al duurt het nog 1,5 maand.

Vorige week heb ik mezelf verwend met een prachtige agenda van Piens Planner. Ik zag hem een week daarvoor al in de winkel liggen, maar niet gekocht want heb al de Mama Agenda. Ik krijg thuis uiteraard spijt en heb de agenda alsnog gekocht voor Twee Ons Geluk. De Mama Agenda ga ik nu alleen privé gebruiken, veel makkelijker want er gaat genoeg gebeuren het komende jaar / jaren bij Twee Ons Geluk. 

Tijdens de vakantie in september hebben we goed gesproken en nagedacht over het nieuwe jaar. We hebben ook de planning van 2 jaar geleden er nog is bij gepakt. Het jaar dat er onverwacht veel veranderde in mijn gezondheid en er daardoor niet mee verder kon. In het blog van Sis and So kun je de plannen lezen. De webshop had nog de naam Babyshop @ Home op dat moment. 

Sinds januari dit jaar is de naam veranderd naar Twee Ons Geluk. Een naam die zooo bij mij past én waar ik Marlieke van Love That nog steeds onwijs dankbaar voor ben. Mede door wat er is gebeurd, ben ik veel meer mijn gevoel gaan volgen en zo zijn de plannen gemaakt voor 2016. 

In het kort:

Blog
*Wordt het blog omgegooid naar een soort Magazine
*Zijn we aan het proberen met de systeembeheerder dat je er echt in kan bladeren in plaats van alleen maar naar beneden kan scrollen
*Komen er verschillende gastbloggers
*Gaat iedere maand een toffe webshop iets heel moois weggeven
*In samenwerking met andere webshop komt er minimaal 1x per maand een artikel met echte musthaves

Showroom 
*Zijn we opzoek naar een mooie locatie waar we een mooie showroom van kunnen maken
*Moet er in de showroom een grote tafel komen te staan
*Kun je er niet alleen gaan shoppen en gezellig komen kletsen onder het genot van een kop thee, maar ook toffe workshops volgen
*Kan je er je feestje komen vieren, of het nu een babyshower of kinderfeestje is maakt niet uit. Er is zelfs een mogelijkheid om het te laten organiseren. 
Een droom die we in 2013, of eigenlijk heel veel eerder al, hopelijk in 2016 uit mogen laten komen.

Webshop 
*Blijft zoals het is, natuurlijk blijven we uitbreiden en constant opzoek gaan naar mooie nieuwe dingen 
*Er zullen merken weggaan, zoals het houten speelgoed, maar komen er ook weer nieuwe dingen voor terug
*Gaan we beginnen met het versturen van een nieuwsbrief, via de website kan je je nu al aanmelden

Deze en nog veel meer leuke dingen gaan we uitwerken en hopelijk kunnen we volgend jaar net zo mega trots zijn als op dit moment over afgelopen jaar. 

Nu op naar de Sinterklaas intocht, cadeautjes jacht, kerstboom optuigen en wat al niet meer. Vooral genieten van de dingen die op het pad gaan komen. 

*Wil je een gastblogger worden, heb je leuke ideeën als knutsel recepten of wil je graag iets anders met ons en de lezers delen?
*Heb je een blog en wil je mee doen met spammmm je blog?
*Heb je een webshop en wil je mee doen aan de musthaves of dé toffe webshop?

Mail naar info@tweeonsgeluk.nl en dan stuur ik je alle informatie toe. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact