Persoonlijk blog April

26-04-2015 om 18:22 uur

Wat is dat toch? Waar is de liefde gebleven voor m'n mannen? Ik wil het zooooo graag. Lekker kroelen, spelen, knutselen en kusjes geven aan allebei. Ik kan het niet. Waarom???

Waarom kan ik iets niet geven terwijl ik het wel wil. Ik wil het heeeeeeellll graag zelfs en doe er zo m'n best voor. Stiekem wil ik even rust, gewoon even helemaal niets. Slapen.... vooral slapen en mezelf weer leren kennen. Ik wil gewoon weer een leventje hebben. Een leventje met liefde en plezier. Dat heb ik nu ook hoor, wees niet ongerust, maar toch.... ik ben het niet.

Wat wil je dan???? Zeg het dan!!! Hoe je nu bezig bent slaat nergens op. Slapen heb je niet voor het zeggen. Zolang dat lieve kleine mannetje aan het kwakkelen is zal je maar een paar uurtjes per nacht slapen. Klagen mag je al helemaal niet want je hebt echt de allerliefste vent die je maar kan wensen. Keer op keer gaat hij s nachts uit bed om voor de kleine man te zorgen, zodat ik toch een soort van aan m'n rust kan komen. Want een terugval staat alweer op de uitkijk als het zo door gaat.
Ik wil gewoon ik weer zijn. Verliefd zijn, niet alleen op m'n mannen maar ook vooral op mezelf. Dat ik in de spiegel kijk en een lach zie. Maar hoe dan???

En die onzekerheid. Jeetje wat maken wij dames elkaar allemaal gek zeg. Borstvoeding, flesvoeding.... lekker boeiend! Doe waar je je prettig bij voelt dat is zooooo belangrijk. Twee weken geleden kreeg ik de opmerking of ik me wel een goeie moeder voelde omdat ik niet eens geprobeerd hebt moedermelk te geven... Hou dingen voor je asjeblieft. Je mag echt een mening hebben maar hou die voor jezelf. 
Wel of geen fopspeen, kindje laten huilen of oppakken, kindje bij je op de kamer laten slapen of in de woonkamer.... laat gaaaaaannnnn! Ga niet op elkaar in. Ik, jij, wij we doen het allemaal goed. Juist omdat we het op onze eigen manier doen met al die liefde. Asjeblieft! De wereld is al gek genoeg laten we lief blijven voor elkaar dat scheelt zoveel. Samenvattend ik ga me niet meer druk maken om andere wat andere zeggen en ga nu al helemaal niet meer uren over iets piekeren wat nergens op slaat. In die uren kan je ook de liefde aan je mannen geven.

Het is ook best logisch dat je jezelf kwijt bent! Zware zwangerschap die 2 jaar geleden exact is begonnen. Eind april begon alle ellende en je hebt er nog steeds na weeën van. Elke dag weer word je er mee geconfronteerd. Maar je doet het goed en je mag trots zijn, heel trots want het gaat steeds een klein beetje beter.

Ik wil gewoon ik weer worden door een deel van m'n leventje terug te krijgen. 24/7 mama zijn is leuk,  geweldig zelfs!!! Heel blij dat ik ondanks alles 1,5 jaar de kleine man bij me heb gehad. Maar ik wil verder, ik wil door, ik wil groeien. Met mezelf maar ook met de webshop. Het zou vast en zeker kunnen met 24/7 mama maar ik kan het niet meer. Ik heb tijd voor mezelf nodig. Even geen mama zijn, even geen kindertaal en vieze luiers. Maar dan moet ik wel alle lieve woordjes, de kusjes, het kietelen, het lieve spelen en de ondeugendheid missen.... kan ik dat wel? Nee!!!!! Maar andere mama's doen het toch ook en gaat toch ook goed?!

Ik vind het zo moeilijk. Ik weet het niet meer. Ik moet opladen, ik wil verliefd zijn, wil liefde geven en eigen baas zijn op mijn manier.

Ik wil nog meer.... ik voel me arrogant en achterbaks omdat ik aan mezelf denk. Maar wordt het dan daarna toch wel beter, leuker, gezelliger en liefdevoller?!!

Even alleen zijn met m'n eigen vent. Even weer man en vrouw zijn. Lachen, uiteten, gek doen. Gewoon zoals toen.... 7 jaar geleden. Maar nee ik kan het niet. Het gevoel dat ik m'n kleine man in de steek laat.... dat wil ik niet.

Jeempie zeg wat kan er toch allemaal in een hoofd van een vrouw omgaan! Doe gewoon! Je zit ook nog die hele zak m&m's leeg te vreten alsof het niets is. Ach boeiend trouwens. Dat afvallen is toch al mislukt. 6 kg was er af en heb geen kont meer in m'n broek zitten en die buik en tieten zijn er nog steeds. In de vakantie 2 kg aangekomen, waar komt het aan.... juist ja m'n buik en voorgevel. Dus als iemand ook wat dubbel heeft gerust een gil dan kunnen we ruilen. 

Via deze link kun je de andere persoonlijke blogs lezen. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact