Gezellig Ouderwets Thee Drinken

30-07-2015 om 15:25 uur

Een paar jaar geleden… `Oma u moet echt een andere kopjes aanschaffen hoor! Kop en schotels dat is echt niet meer van deze tijd`. Je kan ze vast nog wel die witte kopjes met roze roosjes erop. `Kind ze komen van zelf weer terug dus dan ga ik ze toch niet weggooien`. En nog steeds staan dus de witte kopjes met roosjes in de kast en drinkt ze nog steeds koffie uit. Maar voor de visite heeft ze ondertussen mooie mokjes gekocht waar ze koffie of thee uit krijgen.

En ja... oma heeft gelijk. Steeds meer mensen lopen de kringloopwinkels af en gaan de oudste tafeltjes en stoelen zelf opknappen. Of wat denk je van die mooie vazen, beeldjes, spiegels… alles komt gewoon weer terug.

Maar niet alleen in de kringloopwinkels ook de mooie merken van deze tijd komen met nieuwe producten die toch weer iets van vroeger hebben. Zo ook, ja het is echt waar, de kop en schotels. En weet je hoe ze eruit zien… wit met roze roosjes…. Sorry oma u heeft helemaal gelijk gehad. Maar om nou alles te moeten bewaren. Nee dat gaat hem gewoon niet worden want dan heb ik 3 huizen nodig, als het er niet meer zijn!

Je raadt al waar oma uit drinkt als ze bij ons koffie komt drinken… Een kop en schotel met roosjes. `Kind wat heb ik je toen gezegd…. Ja oma uw geheugen is nog prima!´

En wees eerlijk het staat toch ook gezellig op tafel een kop en schotel met heerlijke koffie, thee, cappuccino of lekkere warme chocolademelk en niet te vergeten op het randje een lekker speculaasje of sprits. Kom ze snel bestellen en geniet morgen in alle rust van deze mooie kop & schotel. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact