Opzoek naar Balans | Deel 4

01-04-2018 om 08:32 uur

De verandering is ingezet.

Na die bewuste november fietstocht heb ik geprobeerd verandering aan te brengen. Ik ben gaan zoeken naar dingen om te doen voor mijzelf. Om de bal ‘ik’ en ‘ontspanning’ meer in de lucht te krijgen. Zoals ik al schreef heb ik meteen een datum geprikt voor de markt die ik organiseer. Wauw wat geeft dat weer energie, lekker regelen, m’n visie volgen en gave mensen ontmoeten. Daar ben ik volop mee bezig. Daarnaast probeer ik meer rust te pakken, zoals op tijd naar bed gaan. Of in het weekend nog een uurtje terug halverwege de ochtend. Onze dagen starten namelijk al een jaar of 5, tussen 5 uur en 6 uur.

Naïf als ik soms ben, dacht ik dat dit dé stap was om er over heen te komen. Dat na de verhuizing alles op z’n plek zou vallen. Dat de rust in het nieuwe huis genoeg zou zijn.
NOT! nee zeker niet. Dit was nog maar het begin van de afdaling richting bodem.
Ik voelde het gebeuren en heb op tijd aan de bel getrokken, in die waan ben ik in ieder geval momenteel.
Ik heb in een gesprek met mijn directeuren aangeven dat ik noodzaak heb aan verandering omdat ik anders thuis kom te zitten. Ik heb de vraag gesteld of zij iemand wisten die me verder zou kunnen helpen omdat ik door de bomen het bos niet meer zag.

We zijn een aantal weken verder en ik voel me een rijk mens. Wat ben ik dankbaar dat ik bij deze coach terecht ben gekomen! Al in het eerste gesprek werd duidelijk dat ze niet van 1 aanpak is. Dat we tot de kern proberen te komen en van daaruit op gaan bouwen.
We hebben samen besloten dat de eerste sessie acces-bars zou zijn. Kom maar op dacht ik! De week na ons gesprek lag ik op de massagetafel. Na een uur diverse energiepunten te hebben behandeld, hebben we nog een tijd zitten praten. Ik heb eerder die week een vragenlijst ingevuld waar een persoonlijkheidsprofiel uit kwam. Grappig genoeg was dat natuurlijk net die ene waar maar 1% van de bevolking zich in herkent. Maar wat wil het toeval; mijn coach heeft hetzelfde profiel.

Ik ging naar huis met het gevoel iets te vergeten, en gek genoeg was dat heerlijk! er bleef een stuk vastzittende energie achter.
Jemig wat voelde dit bijzonder. Herkenning en erkenning. Zien, voelen, accepteren en ernaar handelen. Dat gaat natuurlijk niet zomaar, dat kost tijd, wilskracht, ups and downs.

Ik ben na het tweede gesprek naar huis gegaan met 2 opdrachten;

  • de yoga waar ik zoveel in kwijt kan weer oppakken. (dus over mijn schaamte richting mijn super lieve yogadocente heen stappen omdat ik al zolang niet was geweest én gewoon gaan) De one-day-retreat die de zondag daarna gepland stond, gewoon doen!

  • vragen onbeantwoord laten… Ik kreeg een lijst met vragen waar je er elke dag één van stelt aan jezelf.

Meteen die avond heb ik mijn yogadocente een berichtje gestuurd, en het was goed. Ik ben gister weer geweest! Yes dat voelt echt als een overwinning, en jemig wat heb ik het gemist!
Vanochtend ook een energiegevende oefening gedaan, voor het open raam, heerlijk!

Helaas werd de one-day-retreat verplaatst naar een datum waarop ik niet kan.

En de vragen?
Die
laat ik nog even onbeantwoord.

Lieve groet,

Debbie D.


Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact