Opzoek naar Balans

04-02-2018 om 06:59 uur

Mijn moeder kan heel goed jongleren, soms wel met 4 ballen tegelijk. Ze werkte in een groentewinkel en kon het zelfs met sinaasappels en appels. Ik schepte er graag mee op en wilde dat ook kunnen. Ik kwam echter nooit verder dan 2 tennisballen en dan ook nog doorgevend…

En zo gaat het in mijn grote mensen leven ook. Die ballen zijn de spil van mijn leven maar het lukt me maar niet om alles tegelijk omhoog te houden. En toch probeer ik het steeds weer, de focus op al die ballen tegelijk. Met als gevolg dat er steeds ballen vallen.

Natuurlijk weet ik dat je eigenlijk rustig aan moet beginnen. Eerst 2 ballen onafhankelijk van elkaar omhoog houden, en als dat goed gaat kan er eentje bij. Steeds als het met de nieuwe bal erbij goed gaat kun je een nieuwe toevoegen, totdat je grens is bereikt.

Inmiddels ben ik 36 jaar, getrouwd met een super lieve man, heb ik 2 zoons, werk ik 4 dagen in het onderwijs, zijn we net verhuisd naar een nieuwbouwwoning, ben ik dochter, zus, vriendin (heel veel keer), heb ik een uit de hand gelopen hobby en heb ik lijflijke mankementen (waarvan ik altijd doe alsof het niet zo is.)  Dat zijn haast net zoveel ballen als je bij die supertoffe stoffen ballenbak krijgt meegeleverd.

Oh en had ik al gezegd dat ik dit alles het liefst kloppend, al dan niet perfect wil doen?

Tja, dit ben ik!

Debbie D; knoopjes denker zoals mijn man me in het begin van onze relatie noemde. Mijn lat ligt hoog, zo hoog dat als ik denk dat ik het niet kan ik het dus gewoon niet doe. Ik steek mijn kop in het zand, bouw muren en heb een enorme fixed mind-set.
Mijn levensmotto is “dat iedereen zich fijn voelt, en daardoor het beste uit zichzelf kan halen”. Mijn drijfveer in mijn werk en in ons gezin. Maar ondertussen vergeet ik mezelf.

Ik neem jullie graag mee in mijn zoektocht naar balans in mijn leven als jonge moeder en het vinden van mijzelf. Stiekem zijn jullie mijn stok achter de deur, anders zou ik denk ik een hoopje zand zoeken om mijn kop in te steken.

Liefs Debbie D.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact