Opruimen maar

25-08-2015 om 11:46 uur

8 april 2015 schreef ik onderstaand artikel. Nu de kinderen weer op school zijn, is het tijd om te ruimen. Daarom zijn deze week de Play and Go opbergzak en speelmat in één nu afgeprijsd voor 30 euro per stuk. De actie is geldig t/m zondag 30 augustus 2015.

Afgelopen week zijn we flink aan het opruimen geweest. Een hoop kleding hebben we in de zak gedaan voor het goede doel. Dingen die ik al jaren niet meer aan heb aangehad of te strak zit, tsja er moeten nog steeds wat kilo's af... Ook Milan heeft een flinke groeispurt ondergaan dus zijn kleding flink onder handen genomen. Maar of ik dat nou echt zo leuk vond... Die kleine kleertjes... een paar maanden geleden had hij ze nog aan en moet je nu alweer zien maat 86/92. Ho stop hoooo!!! Heb jij daar ook moeite mee om kleding van je kind(eren) weg te doen?

De kasten zijn lekker opgeruimd dus toen kwam het speelgoed.... Een mannetje van net 1,5 jaar en dan zo veel speelgoed.... Bizar!! Op de zolder, in zijn slaapkamer, in het kantoor en laten we het dan nog maar niet over beneden hebben!! Alles slingert maar rond en overal ligt wat. We hebben alles op een grote hoop gelegd en hebben heel veel stapels gemaakt.

Beneden liggen de auto's en wat los speelgoed, op zijn kamertje de boeken, keuken en zijn bakspulletjes en op de zolder duplo, duplo, duplo en uhmm nog meer duplo. Waar gaan we dat allemaal laten? Weg doen wil ik zeker niet want hij speelt er heel graag mee. Een krat is veel te klein.

Na een tijdje zwoegen en ploegen besloot ik de Play and Go opbergzak te pakken. Kan ik hem zelf ook uitproberen en dat niet alleen hij is echt handig! Ik hoorde al veel positieve reacties van klanten. Oke hij is prijzig (dat hield mij ook even tegen, zeg ik heel eerlijk) maar waarom heb ik de Play and Go opbergzak niet eerder gepakt?!

De Play and Go opbergzak is GROOOOTTT er kan echt veel in. Niets geen 6 plastic kratten op de zolder nee gewoon een super handige opbergzak van Play and Go. En die blauwe zigzags staan nog stoer ook op de zolder. Je kan de opbergzak ook als speelmat gebruiken, heel fijn want de vloer is boven heel koud en lag daar altijd nog een kleed neer. Nu kan hij lekker tussen het speelgoed zitten. Echt een aanrader!!

De Play and Go opbergmat is in 4 verschillende kleuren te verkrijgen. Moet je nog opruimen of zoek je ook dé oplossing voor al het speelgoed? Bestel de Play and Go opbergzak en speelmat voor 16 april  en je ontvangt 20% korting. Heb je er nog vragen over stel ze dan gerust via info@tweeonsgeluk.nl of spreek ons aan op de chat.

  

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact