Opa en Oma Dag

25-05-2015 om 12:54 uur

Staat het al in je agenda? Donderdag 4 juni is het opa en oma dag. Een dag om extra te vertellen hoe blij je met ze bent en natuurlijk ook de kinderen. 

Misschien gaan jou kind(eren) ook wel naar je vader en/of moeder. Ze zijn vast hartstikke dol op ze net als opa en oma op hun kind(eren). Niet alleen een keer op visite om gezellig wat te drinken, nee hoor de meeste opa's en oma's trekken er op uit met hun kleinkinderen. Gezellig naar de speeltuin, dierentuin, samen pannenkoeken eten of zelfs logeren. Maar wees eerlijk alleen die knuffel al die ze je kinderen geven als je binnen komt, wat een liefde!

Natuurlijk staan we ook stil bij de kinderen die een of misschien wel beide opa en/of oma moeten missen. Want het is wel heel bijzonder, mooi en speciaal als je allebei de oma's en oma's nog mag hebben. Zo heb ik zelfs nog 2 opa's en oma's en heb ik mijn beide ouders nog. Maar heeft mijn partner nog alleen zijn moeder. Zo dubbel, raar, verdrietig en oneerlijk.

Met regelmaat hebben we een mooie winactie voor de kinderen of de mama / papa's. Nu doen we het is even helemaal anders. We gaan een opa en/of opa verrassen!

Wat moet je doen?

Stuur een hele lieve, leuke, gekke, ondeugende of .... foto met opa en/of oma naar info@tweeonsgeluk.nl voor zondag 31 mei 2015 (23.59 uur), onder vermelding van winactie opa en oma dag. Maandag 1 juni zullen we de winnaar bekend maken. 

Woensdag zullen we dan de foto in het mooie fotolijst versturen, in de kleur naar keuze, naar opa en/of oma zodat ze een super mooie verrassing op 4 juni binnen krijgen. Hoe leuk is dat!! 

Doe je mee?!!

Zorg wel dat je de Twitter, Facebook of Instagram volgt zodat je kunt zien of je gewonnen hebt of niet. Uiteraard sturen we je gelijk een mail maar het kan voorkomen dat het in de spam komt te staan en dat je het daarom mist. Dus hou alles heel goed in de gaten zodat we snel kunnen handelen voor opa en /of oma want het zou heel zonde zijn als het later binnen komt.

Nu duimen draaien!!

Update 27 mei 2015
Er zijn al zoveel foto's binnen gekomen, super leuk!!! Kiezen kan ik hier nooit niet uit want ze zijn allemaal even leuk, lief, grappig en te gek. Daarom ga ik alles uitprinten en in een bak stoppen en er eentje uit laten halen. Heb wel erg, de foto die je in stuurt komt in de fotolijst voor opa/oma dus kies wel eentje uit waar je ze graag mee wilt verrassen. 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact