De leukste babyartikelen van Done By Deer

13-04-2017 om 12:00 uur

Onze verzameling met de leukste babyartikelen van Done By Deer is een uit de hand gelopen hobby

Een uit de hand gelopen hobby, zo zou je onze verzameling van de leukste babyartikelen van Done By Deer gerust kunnen noemen. Het merk heeft dan ook zulke leuke spullen! Daar moet je ook gewoon alles van hebben! Het begon bij een paar grote swaddle doeken en voor we het wisten was onze verzameling compleet; hydrofiel luiers, een babygym, een speelgoedketting, een knisperboekje, een rugzakje, een lunchbox, snackboxjes en (was)mandjes….

 


twee ons geluk done by deer

Waarom bestel je de leukste babyartikelen van Done by Dear bij TweeOnsGeluk?

Nou, heel simpel: de service is in een woord fantastisch!

Marieke en ik hebben wat over en weer gemaild met elkaar: “uhm, sorry Marieke, mag ik toch nog …… bij bestellen”. En zo groeide onze verzameling en dus de bestelling bij TweeOnsGeluk.Marieke stuurde altijd een vrolijk berichtje terug, waarin de boodschap altijd was: “geen probleem, hoor”.

 

Donebydeer

Niet alleen de leukste babyartikelen, maar ook nog eens functioneel

En alle spulletjes komen zo goed van pas! Zo speelt ons zoontje erg actief onder de babygym en is de speelgoedketting nu erg handig om de speeltjes wat lager te hangen. De speelgoedketting is echter multifunctioneel, want deze gebruiken we ook als we een swaddle over de wandelwagen hangen, zodat ons zoontje niet in de zon ligt.

De swaddles zijn ook handig tijdens het (borst)voeden en hier passen de hydrofieldoeken dan weer mooi bij om zijn mondje af te vegen. De hydrofieldoeken zijn overigens logischerwijs overal handig voor!

 swadddle dne by deer

Het knisperboekje geeft ons zoontje eindeloos speelplezier en in de box helpt het hem om zijn nekje goed te trainen als hij op zijn buik ligt, want hij kan zijn ogen er niet vanaf houden!        

knisperboekje donebydeer

 

Maar niet alleen de leukste babyartikelen van Done by Deer koop je bij TweeOnsGeluk. Eigenlijk is alles leuk! Zo heb ik een zwemluierbroekje besteld en een cadeau voor een zwangere vriendin. Kortom, ik ben en blijf vaste klant, want de spullen en de service zijn top!

 

Marieke bedankt, groetjes Michelle

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact