Done by Deer babykamer accessoires

16-03-2017 om 08:15 uur

Ik ben via Facebook terecht gekomen op de site van 'Twee Ons Geluk'. De website nodigt uit en ook de promotie van leuke (kortings)acties vielen mij meteen op. Mijn interesse werd aangewakkerd door de kortingsactie (op de babynestjes) van Done by Deer, aangezien dit thema in onze nieuwe babykamer centraal staat.

Done by Deer babykamer accessoires 

Echter toen ik ging rondkijken op de site, was mijn winkelmandje snel gevuld.
Ik heb dan ook diverse artikelen besteld, waaronder het babynestje, de speelgoedketting, de kaarthanger met het wolkje en de sterlamp. Stuk voor stuk allemaal mooie en degelijke artikelen, die onze babykamer compleet hebben gemaakt. Ondanks dat niet alle spulletjes van Done by Deer zijn, passen ze wel erg leuk bij elkaar. 

 

ervaring donebydeer babynestje

 

De artikelen zijn momenteel nog niet in gebruik aangezien we ons tweede kindje in april verwachten, maar voor het oog ziet het er op de Done by Deer babykamer allemaal naar wens uit. 

 

Persoonlijke en prettige communicatie bij Twee ons Geluk

Waar ik vooral erg over te spreken ben, is de persoonlijke en prettige communicatie met Marieke. Ik ben goed geïnformeerd over de stand van zaken rondom mijn bestelling, vooral toen artikelen niet meteen leverbaar waren. Ik heb via de mail netjes bericht ontvangen welke spullen niet op voorraad waren en ik ben goed op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd. Ook toen mijn bestelling in zijn geheel gepost was, heeft ze me laten weten dat alles onderweg was.

 

Bij het uitpakken van mijn bestelling zag ik dat alle artikelen leuk waren ingepakt en dat er zelfs een handgeschreven kaartje bij zat. Ook hier dus goede en persoonlijke service wat het plezier om mijn spullen te ontvangen nog groter maakte. 
Al met al is het plaatsen van een bestelling bij 'Twee Ons Geluk' dus zeker een aanrader. Ik heb de site in ieder geval geliked op Facebook om alle leuke acties in de gaten te kunnen houden.

 

Ik zal hier zeker nog een keer bestellen, gezien de ruimte variatie in merken en artikelen en het afhandelen van bestellingen. Kortom; ontzettend tevreden!!!

 

Kim Brouwers Tienray
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact