Twee Ons Magazine

01-02-2018 om 13:01 uur

Wowwww en nu is het gewoon echt!! Echt echt echt!! We gaan gewoon starten met het online magazine of ook wel TWEE ONS MAGAZINE. Ik ben zooo trots!! 

De naamsverandering, 3 jaar geleden, moest meer zijn dan alleen een naamsverandering! Dat Babyshop @ Home mij geen warmte meer gaf, is een ding wat zeker is. 
Babyshop @ Home werd na 3 mooie jaren omgetoverd naar Twee Ons Geluk.  Twee Ons Geluk, dé webshop voor de (aanstaande) mama's en papa's. Vol mooie producten waar je zo blij van wordt. 

Gelukkig zijn doe je nooit alleen! Er is altijd meer. De kus van van je partner maakt je gelukkig, het eerste lachje van je baby maakt je gelukkig net als het spontane kaartje van je vriendin. 

Zit je in een dip? En dat zitten we allemaal wel eens, moet je er ook weer uit. Geniet van het kleine geluk, denk extra aan die kleine dingen die je zo blij kunnen maken. Voor je het weet wordt het kleine geluk steeds groter en groter en wordt de lach op je gezicht weer zichtbaar. Het echte Twee Ons Geluk voel maak je weer blij. 
Naast de webshop wilde ik meer, nog meer! Pak een kop thee, wat lekkers en neem een warm bad of pak dat lekkere plekje op de bank. Gezellig naar Twee Ons Geluk. Lekker lezen in het online magazine om daarna nog rond te neuzen tussen de mooie producten in de webshop. Zie jij je al zitten? Super!! Dan komt dat helemaal goed. 
Eindelijk kunnen we beginnen met het magazine wat ik zo voor ogen had, eindelijk! Nou daar gaan we. 

Iedere dag worden er minstens  berichten online gezet. We gaan er hard voor werken dat dat snel meer gaat worden. Daar hebben we jou ook voor nodig!! 

Heb je iets leuks, spannends, geks mee gemaakt? Heb je een super lekker recept? Wil je de uitspraak / uitspraken van je kindje delen? Je bevallingsverhaal of iets anders? Mail!!! 
Het mag uit je eigen naam, het mag ook anoniem. Het belangrijkste is wel dat het Twee Ons Geluk laat voelen, het kleine geluk wat je hebt gevoeld / meegemaakt. Een heel groot geluk mag natuurlijk ook! 
Ben je in het bezit van een mooi bedrijf / webshop en vind je het leuk als wij er iets over gaan schrijven? Dat kan!! Mail gerust voor meer informatie. 
Heb je nog vragen of wil je meer weten? Mail naar info@tweeonsgeluk.nl
Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact