Online kinderfeestje

15-05-2020 om 10:26 uur

Een kinderfeestje in de tijd van corona; hoe gaan we dat nu toch eens aanpakken? Verdrietige kindjes die niet op school kunnen trakteren, geen familie die langskomt om taart te eten en dan ook nog geen vriendjes uitnodigen. Zo sneu!

Deze week gaan de kindjes weer naar school en de eerste telefoontjes met de vraag of het kinderfeestje door kan gaan zijn al geweest. Ik zou heeel graag jaaaaaaaaaaaaaa willen zeggen, kom kom kom allemaal! Dan gaan we het dubbel en dwars vieren. Maar is dat realistisch.... uh nee! 

Tijdens het geven van een kinderfeestje kan ik niet op 1,5 meter afstand blijven. Ik wil jullie helpen waar het nodig is en bij jullie aan tafel gaan zitten om mee te doen. Daarnaast zijn er ook klanten in de winkel. Plus heel veel papa's / mama's vinden het ook nog helemaal geen fijn idee om hun kindje naar een kinderfeestje te sturen. 

Ik ben gaan schrijven, of beter gezegd ik was zelf aan het freubelen en opeens wist ik het!! We gaan de kinderfeestjes gewoon online geven! De kinderen zijn inmiddels gewend aan het beeldbellen dus dat is allemaal maar leuk. Geen les krijgen van de juf maar online een kinderfeestje. 

Hoe dan, zal je nu denken....

Ik heb 2 verschillende opties gemaakt. Eentje met beeldbellen en eentje zonder. 

Kinderfeestje thuis
Je stuurt de kindjes een uitnodiging dat ze op je feestje mogen komen. Wij maken voor ieder kindje een tasje met knutselproducten welke je later bij de kindjes THUIS kan afgeven. In het tasje zit niet alleen de knutselproducten die je hebt uitgekozen, maar ook een pakje drinken, zakje chips en zakje snoepjes. Een feestje zonder ballonnen, een feesthoedje en blaasslingers kan niet, dus ook deze zitten in de tas. 

Je kan vragen of de papa / mama leuke foto's en filmpjes willen maken en deze naar jouw papa / mama kan sturen. Zo kan jij thuis meegenieten en heb je toch je kinderfeestje gekregen. 

Ik heb verschillende knutselactiviteiten bedacht, zie hieronder de uitleg en kosten. 

Kinderfeestje thuis met beeldbellen
Je stuurt de kindjes een uitnodiging dat ze op je online feestje mogen komen mét een datum en tijdstip, die we samen afspreken. Wij maken de tasjes met knutselproducten, wat lekkers en feestversiering (zoals hierboven al staat omschreven), welke je bij de kindje kunt afgeven. 

Op dat moment komen we met elkaar online. De jarige, de kindjes die zijn uitgenodigd en ik. We gaan zingen, de jarige mag de cadeautjes uitpakken en daarna ga ik uitleggen wat we gaan knutselen om daarna met elkaar te gaan knutselen. Tussendoor kunnen we pauze nemen om wat te drinken en het zakje snoep of chips op te smikkelen. 

Wat een leuk feestje! 

Knutselactiviteiten

Handspiegel met Foam Clay
De houten handspiegel gaan we mooi maken met Foam Clay. Het is de écht Foam Clay. Deze maakt geen vlekken, stinkt niet en blijft mooi en zacht. 
Je krijgt 3 verschillende kleuren Foam Clay in de tas en leuke versiering. Maak je de spiegel een kleur of ga je een regenboog handspiegel maken. Je kan er zelfs nog leuke diamandjes opplakken, heb je geen lijm voor nodig. Laat de handspiegel 24-48 drogen zodat de Foam Clay helemaal hard is en je kan de spiegel gaan gebruiken. 

Wat zit er in de tas:
* een handspiegel van hout; dit kan een rondje vorm of een hartjes vorm zijn. De handspiegels worden assorti geleverd. 
* 3 kleuren Foam Clay 
* versiering voor op de handspiegel
* pakje drinken
* zakje chips
* zakje snoepjes
* feesthoedje
* blaastoeter
* blaasslingers

Kosten € 12,50 per kindje 

Sieraden maken
Maak zelf 3 lieve armbandjes en 1 mooie ketting. Alle materiaal krijg je geleverd in een sieraden zakje. Als het af is kan je de armbandjes en de ketting daar in bewaren als je het niet draagt. 

Wat zit er in de tas:
* alle materialen voor het maken van de 3 armbandjes en 1 ketting. Kralen, draad, kwastjes en leuke figuurtjes voor aan de armband / ketting
* sieradenzakje
* pakje drinken
* zakje chips
* zakje snoepjes
* feesthoedje
* blaastoeter
* blaasslingers

Kosten € 10,00 per kindje

Decopage
Samen met speciale lijm en papier ga je het "bruine" dier beplakken. Ga je voor een fantasiedier met alle kleuren door elkaar of ga je het dier precies na maken.... Als het dier helemaal is opgedroogd kan je er mee spelen of een mooi plekje geven op je kamer. Leuk voor jongens en meisjes. 

Wat zit er in de tas:
* een dier van papiermaché; we hebben verschillende soorten
* verschillende soorten papier
* lijm en een kwast
* pakje drinken
* zakje chips
* zakje snoepjes
* feesthoedje
* blaastoeter
* blaasslingers

Kosten € 15,00 per kindje. 

De prijzen zijn exclusief het beeldbellen. Dit is een extra optie die ik je graag wil aanbieden. De kosten bedragen € 35,00 per uur. LET OP!! Van te voren spreken we dan een datum en tijdstip af. Bij je bestelling kan je aangeven dat je graag gebruik wilt maken van de optie beeldbellen. Ik zal dan contact met je opnemen om het te bespreken. 
Van te voren mag je natuurlijk ook een berichtje sturen om het af te stemmen. 

De levertijd bedraagt 1 - 8 werkdagen. Dit is afhankelijk per knutselactviteit. 

De knutselproducten voor het complete kinderfeestje kan je bestellen in de webshop

Heb je vragen of andere ideeën, stel ze gerust! 

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact