Twee Ons Geluk is echt niet alleen voor kleintjes!

12-05-2017 om 20:37 uur

Onze dochter van 7 jaar heeft snachts echt nog een lampje nodig en hoewel we dat willen afbouwen willen wij ook niet dat ze iedere nacht huilend wakker wordt. Het lampje wat in het stopcontact zit is toch een kleine energievreter dus op een avond ging ik op zoek naar een vervanger. Onze dochter heeft net een nieuwe slaapkamer gekregen met zachtroze en mintgroen als basiskleuren dus het moest iets zijn wat daarbij zou passen, weinig stroom zou vreten en ook nog leuk genoeg is voor een stoere meid van 7 jaar. 

Zo ineens kwam ik via Facebook bij “twee ons geluk” die was net bezig met een facebookactie waarbij je een cadeaubon van € 30,- kon winnen en ineens had ik die gewonnen! Het heeft zo moeten zijn want het wolkenlampje werd direct goedgekeurd, kan bij haar in bed blijven liggen zonder dat het warm wordt en gaat ook nog automatisch uit! Om nog maar te zwijgen over de vormgeving van het lampje, wat een plaatje!

Daarnaast had ik nog een stoer rugzakje besteld zwart met een wit wolkje, gewoon omdat ie zo lief en stoer tegelijk was en niet zo megagroot maar groot genoeg!! Vandaag was de dag dat het pakketje er was, Larissa had er al enorm naar uitgekeken en kon niet wachten om het uit te pakken, “wauw mama wat is het pakpapier lief en kijk er zit ook een kaartje bij, dat is leuk mam!” Larissa is echt helemaal bij met haar cadeautjes van Twee Ons Geluk en slapen wordt weer een feestje, dus deze webwinkel is niet alleen voor kraamcadeautjes maar ook voor zachte lieve cadeautjes… Onwijs bedankt!

Familie Groen

     

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact