Negenmaandenbeurs

20-02-2018 om 16:28 uur

De een springt een gat in de lucht en de ander wilt zich verstoppen. De negenmaandenbeurs komt er weer aan. 

Jaren ben ik daar heen geweest, wat is dat leuk! Er is zoveeelll, ik was blij dat er nog geen kinderen in het spel waren anders was ik gelijk arm. Maar aan de andere kant.... kijk al die moeders met hun mooie buiken, dat wil ik ook! Hoe geweldig zou dat zijn, winkelen op de negenmaandenbeurs met je dikke buik. Of ahhh kijk nou dat kleine meisje met donkere haartjes, die is echt nog maar een paar weekjes. Pronken op de negenmaandenbeurs met je pasgeboren baby. Dat wilt toch iedereen?! Maar wacht maar, mijn tijd komt nog wel. 

Hoeraaaa ZWANGER!! In januari 2013 was is zwanger van Milan. YESSS ik kon naar de negenmaandenbeurs. Dacht het niet! Ik was kots en kots misselijk. Het idee dat er duizenden dames lopen, duwen en trekken om bij een kraam te komen terwijl ik alweer opzoek moet naar een wc. Mij niet gezien. Ik ben boos en verdrietig. Ben ik een keer zwanger, we hebben er een tijdje op moeten wachten, kan ik niet naar de negenmaandenbeurs. GA WEG MET DIE NEGENMAANDENBEURS. Facebook heb ik de hele week uitgelaten, ik wil het niet zien en niet weten. 

Volgend jaar ga je pronken met je kindje! Dat word jouw kans, wacht maar. 

GRAPJE! De zwangerschap van Milan liep even anders dan anders. Door een cyste op mijn eierstok, raakte ik uitgeput van de pijn en vielen zelfs mijn benen uit en kon ik niet meer praten. Het ging gelukkig steeds stapje voor stapje vooruit, maar de negenmaandenbeurs kon ik niet lopen. In een rolstoel ga ik niet eens proberen, heb ik straks allemaal zwangere vrouwen op mijn schoot zitten. Mij niet gezien. 

Wat voelde ik mij verdrietig en slecht. Ik wil óók naar de negenmaandenbeurs, vorig jaar kon het al niet tijdens mijn zwangerschap en nu kan het ook niet met mijn baby! Ook het jaar daarop was het niet haalbaar. Al die leuke aanbiedingen zijn gewoon niet voor mij, terwijl ik het zooooooo graag wil. In deze periode gaat mijn Facebook uit, ik wil het niet zien. 

Dit jaar ben ik sterker, net als afgelopen jaar. Het is nog steeds geen doen. De hoeveelheid die je moet lopen of beter gezegd slenteren, de drukte en de geluiden... hoe graag ik ook wil; ik heb het er niet voor over om daarna wekenlang te moeten rusten om weer bij te komen. DAAGGGG negenmaandenbeurs. 

Ik ben niet alleen, er zijn nog veeel meer (aanstaande) mama's die niet naar de negenmaandenbeurs kunnen. Daarom heeft TWEE ONS GELUK iets leuks voor jou! We hebben een leuke lijst gemaakt met mooie producten die nu te bestellen zijn met 20 - 50% KORTING.

Daarnaast betaal je GEEN VERZENDKOSTEN vanaf 35 euro in Nederland en vanaf 60 euro in België en Duitsland. Deze actie is geldig vanaf 23 februari t/m 25 februari 2018.

Op de pagina aanbiedingen vind je al deze mooie producten met extra leuke korting, speciaal VOOR JOU!

       

De korting is niet geldig op eerder geplaatste bestellingen, aanbiedingen, verzendkosten en kadobonnen. Te gebruiken t/m 25 februari 2018.
De foto van de homepage is afkomstig van de website van de Negenmaandenbeurs.

Producten | Bestelinformatie | Veelgestelde vragen | Algemene Voorwaarden | Over Ons | Veiligheid & Privacy | Contact